ბათუმში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები იხსნება

პოპულარული

წარმატების ფორმულა

ბათუმში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები იხსნება

27 ივლისს, 18:00 საათზე „ვისოლ ჯგუფი” ბათუმში,ჭავჭავაძის ქუჩაზე (ყოფილი მანქანათმშენებლის ტერიტორია) შვილობილი კომპანია ”ემ პე დეველოპმენტის“ სავაჭრო ცენტრში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ ამერიკულ რესტორნებს ხსნის.  ახალგახსნილი რესტორნები „ვენდისთვის“ მე-10, ხოლო „დანკინდონატსისთვის“  მე-19 ობიექტია. მიმდინარე წლის ბოლომდე „ვისოლ ჯგუფი” ამერიკული რესტორნების ქსელს კიდევ გააფართოებს და ქუთაისში დამატებით ორ ობიექტს გახსნის და ჯამში 150 – მდე ადამიანს დაასაქმებს.

როგორც ”ფორტუნას” „ვისოლ ჯგუფიდან” აცნობეს, ახალი რესტორნის გახსნასთან ერთად „ვენდიმ“ სიურპრიზი მოამზადა და ამიერიდან მომხმარებელს ახალ „საოჯახო მენიუს“ შესთავაზებს, რომელიც  რესტორანში ოჯახების სტუმრობას ყველასათვის ხელმისაწვდომს გახდის. გახსნის საზეიმო ცერემონიალის სტუმრებს სპეციალური შეთავაზებები, „დრამ სქულის“ შოუ, Funbus-ის ანიმატორების მხიარული სანახაობა,ილუზიონისტის პერფორმანსი და გემრიელი სიურპრიზი ელის.

„ვენდის“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები ბათუმში მომხმარებლებს 24 საათიან რეჟიმში უმასპინძლებს. ბათუმის „ვენდის“ Drive-thru მომსახურება კი სტუმრებს შესაძლებლობას მისცემს, მანქანიდან გადმოუსვლელად, თან გააყოლონ და დააგემოვნონ „ვენდის“ უგემრიელესი კერძები, ფროსტის დესერტები, ყავა და გამაგრილებელი სასმელები.

ახალი ამბები / ბიზნესი /

|

27 ივლისი, 2017

|
WP_Query Object
(
    [query] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 149619
                )

        )

    [query_vars] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 149619
                )

            [error] => 
            [m] => 
            [p] => 0
            [post_parent] => 
            [subpost] => 
            [subpost_id] => 
            [attachment] => 
            [attachment_id] => 0
            [name] => 
            [static] => 
            [pagename] => 
            [page_id] => 0
            [second] => 
            [minute] => 
            [hour] => 
            [day] => 0
            [monthnum] => 0
            [year] => 0
            [w] => 0
            [category_name] => 
            [tag] => 
            [cat] => 
            [tag_id] => 797
            [author] => 
            [author_name] => 
            [feed] => 
            [tb] => 
            [paged] => 0
            [meta_key] => 
            [meta_value] => 
            [preview] => 
            [s] => 
            [sentence] => 
            [title] => 
            [fields] => 
            [menu_order] => 
            [embed] => 
            [category__in] => Array
                (
                )

            [category__not_in] => Array
                (
                )

            [category__and] => Array
                (
                )

            [post__in] => Array
                (
                )

            [post_name__in] => Array
                (
                )

            [tag__in] => Array
                (
                )

            [tag__not_in] => Array
                (
                )

            [tag__and] => Array
                (
                )

            [tag_slug__in] => Array
                (
                )

            [tag_slug__and] => Array
                (
                )

            [post_parent__in] => Array
                (
                )

            [post_parent__not_in] => Array
                (
                )

            [author__in] => Array
                (
                )

            [author__not_in] => Array
                (
                )

            [ignore_sticky_posts] => 
            [suppress_filters] => 
            [cache_results] => 1
            [update_post_term_cache] => 1
            [lazy_load_term_meta] => 1
            [update_post_meta_cache] => 1
            [nopaging] => 
            [comments_per_page] => 50
            [no_found_rows] => 
            [order] => DESC
        )

    [tax_query] => WP_Tax_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                            [operator] => IN
                            [include_children] => 1
                        )

                )

            [relation] => AND
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                    [0] => mob1n_term_relationships
                )

            [queried_terms] => Array
                (
                    [post_tag] => Array
                        (
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                        )

                )

            [primary_table] => mob1n_posts
            [primary_id_column] => ID
        )

    [meta_query] => WP_Meta_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                )

            [relation] => 
            [meta_table] => 
            [meta_id_column] => 
            [primary_table] => 
            [primary_id_column] => 
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                )

            [clauses:protected] => Array
                (
                )

            [has_or_relation:protected] => 
        )

    [date_query] => 
    [request] => SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS  mob1n_posts.ID FROM mob1n_posts  LEFT JOIN mob1n_term_relationships ON (mob1n_posts.ID = mob1n_term_relationships.object_id) WHERE 1=1  AND mob1n_posts.ID NOT IN (149619) AND ( 
  mob1n_term_relationships.term_taxonomy_id IN (797,2127,2915,2678)
) AND mob1n_posts.post_type = 'post' AND ((mob1n_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY mob1n_posts.ID ORDER BY mob1n_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3
    [posts] => Array
        (
            [0] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 297183
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-10-19 14:37:28
                    [post_date_gmt] => 2018-10-19 10:37:28
                    [post_content] => „ვენდის“ ქართულმა რესტორნებმა საერთაშორისო „ვენდისგან“ Dave’s Way სერტიფიკატი - ყველაზე მაღალი ჯილდო საკვების უსაფრთხოების, ხარისხის კონტროლის დახვეწილი სისტემის, გემოვნური თვისებების, სწრაფი მომსახურებისა და  სისუფთავისთვის მიიღო. Dave’s Way ხარისხის სერტიფიკატი, შეფასების სხვადასხვა სისტემებთან ერთად, მომხმარებლის უმაღლეს შეფასებას ეყრდნობა. ამჯერად ხარისხის უმაღლესი ჯილდო ქუთაისის, გორისა და თბილისში ცინცაძის ქუჩაზე, სავაჭრო ცენტრ „ისთ ფოინთსა“და „თბილისი მოლში“ მდებარე „ვენდის“ რესტორნებს ერგო.

გამარჯვებული რესტორნის თანამშრომლებს ჯილდო „ვენდის“ საერთაშორისო საოპერაციო დირექტორმა გაბორ ჰავარმა გადასცა. გაბორ ჰავარის მიხედვით: „Dave’s Way ხარისხის სერტიფიკატით ჯილდოვდება რესტორნები, რომლებიც „ვენდის“ მთელს საერთაშორისო ქსელში გამოირჩევა საკვების უსაფრთხოებით, საუკეთესო ხარისხით, უმაღლესი კლასის მომსახურებით და მეგობრული გარემოთი.

„ვენდი“ მუდმივად ცდილობს, შეასრულოს დანაპირები - „ხარისხი ჩვენი რეცეპტია“. ხარისხის კონტროლის უახლესი სისტემების დანერგვითა და იმპორტის ქართული პროდუქტებით ჩანაცვლებით, ჩვენ შევძელით შეგვექმნა გამორჩეული გემო, რომელიც „ვენდის“ საყვარელ თავშეყრის ადგილად აქცევს. ყოველდღიურად ახალი  ქართული ხორცპროდუქტებით, პურით, ნაყინითა თუ სხვა ადგილობრივი პროდუქტებით დამზადებული, უგემრიელესი კერძები და ჩვენი მომსახურების დონე შეუმჩნეველი არც „ვენდის“ სათაო ოფისს დარჩა. შესაბამისად, Dave’s Way ხარისხის ჯილდო ჩვენი ძალისხმევის ყველაზე საუკეთესო აღიარებაა“,- აცხადებს „ვენდის“ გენერალური დირექტორი გიორგი მშვილდაძე.

შეგახსენებთ, „ვენდის“ ამერიკული რესტორნების ქსელის განვითარება „ვისოლ ჯგუფმა“ 2013 წელს დაიწყო.
                    [post_title] => „ვენდის“ ქართულმა რესტორნებმა ხარისხის ყველაზე მაღალი ჯილდო მიიღო
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => vendis-qartulma-restornebma-khariskhis-yvelaze-maghali-jildo-miigho
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-10-19 14:37:28
                    [post_modified_gmt] => 2018-10-19 10:37:28
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=297183
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

            [1] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 297068
                    [post_author] => 23
                    [post_date] => 2018-10-19 12:47:35
                    [post_date_gmt] => 2018-10-19 08:47:35
                    [post_content] => სოციალურ ქსელში CHEESE INSIDER აქვეყნებს ვიდეო აჭარული ხაჭაპურის შესახებ. ორი ქართველი გოგონას, დების - ნეთი და მარია დავითაშვილების რესტორანი ნიუ იორკში, კერძოდ, ბრუკლინში მდებარეობს და მას Cheeseboat ჰქვია,რაც სიტყვასიტყვით „ყველის ნავს“ ნიშნავს.

გოგონები, რომელთა ამ ვიდეოს ნახევარ მილიონზე მეტი ნახვა აქვს, აწარული ხაჭაპურის შექმნის ისტორიასაც ჰყვებიან და ყველას მის დასაგემოვნებლად ეპატიჟებიან. მათ აჭარული ხაჭაპურის სხვადასხვაგვარი ვერსიაც შექმნეს, რომელსაც ასევე იხილავთ ვიდეოში.

აღსანიშნავია, რომ ეს არ არის პირველი და უკანასკნელი ვიდეო, რომელსაც აჭარული ხაჭაპურის შესახებ ინტერნეტსივრცეში შეხვდებით. როგორც ჩანს, ეს ქართული კერძი მსოფლიოს სხვადასხვა ქვეყანაში ყველაზე პოპულარულია.


                    [post_title] => „ყველიანი პური აჭარიდან, საქართველოდან “- ქართველი გოგონების რესტორანი ბრუკლინში
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => yveliani-puri-acharidan-saqartvelodan-qartveli-gogonebis-restorani-bruklinshi
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-10-19 12:47:35
                    [post_modified_gmt] => 2018-10-19 08:47:35
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=297068
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

            [2] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 294383
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-10-11 15:56:34
                    [post_date_gmt] => 2018-10-11 11:56:34
                    [post_content] => ამერიკული რესტორნების ქსელი „დანკინი“ ყავის ბაზრის ლიდერობას არა მხოლოდ საერთაშორისო, არამედ ქართულ ბაზარზეც გეგმავს და რებრენდინგის განაცხადიდან მოკლე პერიოდშივე, ერთგული მომხმარებლებისათვის ყავის ახალი პროდუქტის- ლატეს შოკოლადითა და ფორთოხლით შეთავაზებას ახდენს.

„დანკინ დონატსმა“ საფირმო პროდუქტის - დონატის კომპანიის დასახელებიდან ამოღებისა და ყავის ბაზრებზე თავისი პოზიციების გამყარების მიზნების შესახებ განცხადება ახლახან გააკეთა.  სახელწოდების ოფიციალური ცვლილება 2019 წლის იანვარში მოხდება.ქართულ ბაზარზე კი ამერიკული რესტორნების ქსელი ახალი სახელით  - „დანკინით“ სრულფასოვნად 2019 წლის ბოლომდე წარდგება.

„დანკინის“ ქართულ რესტორნებში დღესდღეობით უმაღლესი ხარისხის იტალიურ ესპრესოზე დამზადებული 20 სახეობის ცივი და ცხელი ყავაა წარმოდგენილი და დღეიდან, საქართველოში, „დანკინის“ ყველა რესტორანში მომხმარებელს შესაძლებლობა ექნება დააგემოვნოს იტალიურ ესპრესოზე დამზადებული - უგემრიელესი ლატე შოკოლადითა და ფორთოხლით. ახალი ყავის პროდუქტის მომხმარებელთა წასახალისებლად „დანკინში“ აქციაცაა - ყველა მომხმარებელი, რომელიც 5 - ჯერ შეიძენს ახალ ლატეს შოკოლადითა და ფორთოხლით, მე-6-ს მიიღებს საჩუქრად.
„ამერიკულმა რესტორნების ქსელმა „დანკინმა“ მიზნად დაისახა მეტი აქცენტი ყავაზე გააკეთოს. როდესაც ადამიანები სახელწოდება „დანკინ დონატს“ ხედავენ, ფიქრობენ, რომ ჩვენ ყველაზე დიდი რაოდენობით დონატების რეალიზაციას ვახდენთ, არადა, რეალობა განსხვავებულია. „დანკინის“გაყიდვების 50% მოდის ყავაზე და ყავის პროდუქტებზე; 25% სენდვიჩებზე და 25% დონატებზე და ფრანგულ ფუნთუშეულზე. “დანკინის“ ყავა უმაღლესი ხარისხის არაბიკაა, შესაბამისად ყავის მოყვარული მომხმარებელი ადვილად წყვეტს დილას, შუადღეს თუ საღამოს ყავა სად დააგემოვნოს. ციფრებიც მეტყველებს, რომ ბრენდი უპირველეს ყოვლისა ყავის ქსელია“,-  აცხადებს „დანკინის“ გენერალური დირექტორი გიორგი მშვილდაძე.
შეგახსენებთ, „დანკინ დონატსის“ ქსელის განვითარება საქართველოში 2015 წელს დაიწყო და დღესდღეობით „დანკინი“ უკვე რესტორნების ყველაზე დიდი ქსელია ქვეყნის მასშტაბით. ამ ეტაპზე საქართველოში „დანკინის“ 21 ბრენდირებული რესტორანია და კომპანია ახალ წლამდე კიდევ 3-ის გახსნას გეგმავს. [post_title] => „დანკინი“ ყავის ბაზრის ლიდერობას გეგმავს [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => dankini-yavis-bazris-liderobas-gegmavs [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2018-10-11 15:58:15 [post_modified_gmt] => 2018-10-11 11:58:15 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => http://fortuna.ge/?p=294383 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) ) [post_count] => 3 [current_post] => -1 [in_the_loop] => [post] => WP_Post Object ( [ID] => 297183 [post_author] => 16 [post_date] => 2018-10-19 14:37:28 [post_date_gmt] => 2018-10-19 10:37:28 [post_content] => „ვენდის“ ქართულმა რესტორნებმა საერთაშორისო „ვენდისგან“ Dave’s Way სერტიფიკატი - ყველაზე მაღალი ჯილდო საკვების უსაფრთხოების, ხარისხის კონტროლის დახვეწილი სისტემის, გემოვნური თვისებების, სწრაფი მომსახურებისა და  სისუფთავისთვის მიიღო. Dave’s Way ხარისხის სერტიფიკატი, შეფასების სხვადასხვა სისტემებთან ერთად, მომხმარებლის უმაღლეს შეფასებას ეყრდნობა. ამჯერად ხარისხის უმაღლესი ჯილდო ქუთაისის, გორისა და თბილისში ცინცაძის ქუჩაზე, სავაჭრო ცენტრ „ისთ ფოინთსა“და „თბილისი მოლში“ მდებარე „ვენდის“ რესტორნებს ერგო. გამარჯვებული რესტორნის თანამშრომლებს ჯილდო „ვენდის“ საერთაშორისო საოპერაციო დირექტორმა გაბორ ჰავარმა გადასცა. გაბორ ჰავარის მიხედვით: „Dave’s Way ხარისხის სერტიფიკატით ჯილდოვდება რესტორნები, რომლებიც „ვენდის“ მთელს საერთაშორისო ქსელში გამოირჩევა საკვების უსაფრთხოებით, საუკეთესო ხარისხით, უმაღლესი კლასის მომსახურებით და მეგობრული გარემოთი. „ვენდი“ მუდმივად ცდილობს, შეასრულოს დანაპირები - „ხარისხი ჩვენი რეცეპტია“. ხარისხის კონტროლის უახლესი სისტემების დანერგვითა და იმპორტის ქართული პროდუქტებით ჩანაცვლებით, ჩვენ შევძელით შეგვექმნა გამორჩეული გემო, რომელიც „ვენდის“ საყვარელ თავშეყრის ადგილად აქცევს. ყოველდღიურად ახალი  ქართული ხორცპროდუქტებით, პურით, ნაყინითა თუ სხვა ადგილობრივი პროდუქტებით დამზადებული, უგემრიელესი კერძები და ჩვენი მომსახურების დონე შეუმჩნეველი არც „ვენდის“ სათაო ოფისს დარჩა. შესაბამისად, Dave’s Way ხარისხის ჯილდო ჩვენი ძალისხმევის ყველაზე საუკეთესო აღიარებაა“,- აცხადებს „ვენდის“ გენერალური დირექტორი გიორგი მშვილდაძე. შეგახსენებთ, „ვენდის“ ამერიკული რესტორნების ქსელის განვითარება „ვისოლ ჯგუფმა“ 2013 წელს დაიწყო. [post_title] => „ვენდის“ ქართულმა რესტორნებმა ხარისხის ყველაზე მაღალი ჯილდო მიიღო [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => vendis-qartulma-restornebma-khariskhis-yvelaze-maghali-jildo-miigho [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2018-10-19 14:37:28 [post_modified_gmt] => 2018-10-19 10:37:28 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => http://fortuna.ge/?p=297183 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) [comment_count] => 0 [current_comment] => -1 [found_posts] => 107 [max_num_pages] => 36 [max_num_comment_pages] => 0 [is_single] => [is_preview] => [is_page] => [is_archive] => 1 [is_date] => [is_year] => [is_month] => [is_day] => [is_time] => [is_author] => [is_category] => [is_tag] => 1 [is_tax] => [is_search] => [is_feed] => [is_comment_feed] => [is_trackback] => [is_home] => [is_404] => [is_embed] => [is_paged] => [is_admin] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_robots] => [is_posts_page] => [is_post_type_archive] => [query_vars_hash:WP_Query:private] => 319536b75406802608eb9529ade143d6 [query_vars_changed:WP_Query:private] => [thumbnails_cached] => [stopwords:WP_Query:private] => [compat_fields:WP_Query:private] => Array ( [0] => query_vars_hash [1] => query_vars_changed ) [compat_methods:WP_Query:private] => Array ( [0] => init_query_flags [1] => parse_tax_query ) )

მსგავსი სიახლეები