ბათუმში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები იხსნება

პოპულარული

წარმატების ფორმულა

ბათუმში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები იხსნება

27 ივლისს, 18:00 საათზე „ვისოლ ჯგუფი” ბათუმში,ჭავჭავაძის ქუჩაზე (ყოფილი მანქანათმშენებლის ტერიტორია) შვილობილი კომპანია ”ემ პე დეველოპმენტის“ სავაჭრო ცენტრში „ვენდისა“ და „დანკინ დონატსის“ ამერიკულ რესტორნებს ხსნის.  ახალგახსნილი რესტორნები „ვენდისთვის“ მე-10, ხოლო „დანკინდონატსისთვის“  მე-19 ობიექტია. მიმდინარე წლის ბოლომდე „ვისოლ ჯგუფი” ამერიკული რესტორნების ქსელს კიდევ გააფართოებს და ქუთაისში დამატებით ორ ობიექტს გახსნის და ჯამში 150 – მდე ადამიანს დაასაქმებს.

როგორც ”ფორტუნას” „ვისოლ ჯგუფიდან” აცნობეს, ახალი რესტორნის გახსნასთან ერთად „ვენდიმ“ სიურპრიზი მოამზადა და ამიერიდან მომხმარებელს ახალ „საოჯახო მენიუს“ შესთავაზებს, რომელიც  რესტორანში ოჯახების სტუმრობას ყველასათვის ხელმისაწვდომს გახდის. გახსნის საზეიმო ცერემონიალის სტუმრებს სპეციალური შეთავაზებები, „დრამ სქულის“ შოუ, Funbus-ის ანიმატორების მხიარული სანახაობა,ილუზიონისტის პერფორმანსი და გემრიელი სიურპრიზი ელის.

„ვენდის“ და „დანკინ დონატსის“ რესტორნები ბათუმში მომხმარებლებს 24 საათიან რეჟიმში უმასპინძლებს. ბათუმის „ვენდის“ Drive-thru მომსახურება კი სტუმრებს შესაძლებლობას მისცემს, მანქანიდან გადმოუსვლელად, თან გააყოლონ და დააგემოვნონ „ვენდის“ უგემრიელესი კერძები, ფროსტის დესერტები, ყავა და გამაგრილებელი სასმელები.

ახალი ამბები / ბიზნესი /

|

27 ივლისი, 2017

|
WP_Query Object
(
    [query] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 149619
                )

        )

    [query_vars] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 149619
                )

            [error] => 
            [m] => 
            [p] => 0
            [post_parent] => 
            [subpost] => 
            [subpost_id] => 
            [attachment] => 
            [attachment_id] => 0
            [name] => 
            [static] => 
            [pagename] => 
            [page_id] => 0
            [second] => 
            [minute] => 
            [hour] => 
            [day] => 0
            [monthnum] => 0
            [year] => 0
            [w] => 0
            [category_name] => 
            [tag] => 
            [cat] => 
            [tag_id] => 797
            [author] => 
            [author_name] => 
            [feed] => 
            [tb] => 
            [paged] => 0
            [meta_key] => 
            [meta_value] => 
            [preview] => 
            [s] => 
            [sentence] => 
            [title] => 
            [fields] => 
            [menu_order] => 
            [embed] => 
            [category__in] => Array
                (
                )

            [category__not_in] => Array
                (
                )

            [category__and] => Array
                (
                )

            [post__in] => Array
                (
                )

            [post_name__in] => Array
                (
                )

            [tag__in] => Array
                (
                )

            [tag__not_in] => Array
                (
                )

            [tag__and] => Array
                (
                )

            [tag_slug__in] => Array
                (
                )

            [tag_slug__and] => Array
                (
                )

            [post_parent__in] => Array
                (
                )

            [post_parent__not_in] => Array
                (
                )

            [author__in] => Array
                (
                )

            [author__not_in] => Array
                (
                )

            [ignore_sticky_posts] => 
            [suppress_filters] => 
            [cache_results] => 1
            [update_post_term_cache] => 1
            [lazy_load_term_meta] => 1
            [update_post_meta_cache] => 1
            [nopaging] => 
            [comments_per_page] => 50
            [no_found_rows] => 
            [order] => DESC
        )

    [tax_query] => WP_Tax_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                            [operator] => IN
                            [include_children] => 1
                        )

                )

            [relation] => AND
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                    [0] => mob1n_term_relationships
                )

            [queried_terms] => Array
                (
                    [post_tag] => Array
                        (
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => restorani
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => vendi
                                    [3] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                        )

                )

            [primary_table] => mob1n_posts
            [primary_id_column] => ID
        )

    [meta_query] => WP_Meta_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                )

            [relation] => 
            [meta_table] => 
            [meta_id_column] => 
            [primary_table] => 
            [primary_id_column] => 
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                )

            [clauses:protected] => Array
                (
                )

            [has_or_relation:protected] => 
        )

    [date_query] => 
    [request] => SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS  mob1n_posts.ID FROM mob1n_posts  LEFT JOIN mob1n_term_relationships ON (mob1n_posts.ID = mob1n_term_relationships.object_id) WHERE 1=1  AND mob1n_posts.ID NOT IN (149619) AND ( 
  mob1n_term_relationships.term_taxonomy_id IN (797,2127,2915,2678)
) AND mob1n_posts.post_type = 'post' AND ((mob1n_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY mob1n_posts.ID ORDER BY mob1n_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3
    [posts] => Array
        (
            [0] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 216496
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-02-22 11:00:39
                    [post_date_gmt] => 2018-02-22 07:00:39
                    [post_content] => ანასტასია, კოკა და დათო არიან ის ადამიანები, ვისაც აუცილებლად უნდა იცნობდეთ. თუ რატომ, ამას სტატიის წაკითხვის შემდეგ გაიგებთ. ისინი ”ვენდისსა” და ”დანკინ დონატსში” სხვადასხვა პოზიციებზე მუშაობენ.

რამდენიმე მათგანმა ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „შეზღუდული შესაძლებლობის მქონე პირთა განათლებისა და დასაქმების თანაბარი შესაძლებლობების ადვოკატირება და ლობირება“ -ს ფარგლებში დაიწყო მუშაობა. რამდენიმე მარტყოფის შეზღუდული შესაძლებლობების მქონე პირთა პანსიონატიდან მოხვდა, ზოგიც ღია ვაკანსიას გამოეხმაურა და თვითონ მივიდა გასაუბრებაზე. გთავაზობთ მათთან ძალიან საინტერესო ინტერვიუს.

დათო ჭეიშვილი, ”დანკინ დონატსი”, მცხობელი”დანკინ დონატსმა” სრულიად შეცვალა ჩემი ცხოვრება. აქ დამხვდა საოცრად თბილი გარემო და მზრუნველი ადამიანები.   ეს არის ადგილი სადაც დაფასდა ჩემი შრომა და მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი დასაქმებიდან ერთი წელიც არ იყო გასული, გავხდი წლის საუკეთესო თანამშრომელი და დავჯილდოვდი კომპანიის მიერ. რისთვისაც მადლობას ვუხდი ბატონ კონსტანტინე ქარსილიდს, ქალბატონ თეა გოგელიას და ჩემს საყვარელ მენეჯერს სოფოს, მზრუნველობისთვის და მხარში დგომისთვის.

ანასტასია აივაზოვა/ 17 წლის ბათუმიდან/ სერვისის კონსულტანტი/ ვენდისიმინდა გითხრათ, რომ მე განვიცდი ზედა კიდურის ანომალიას და ამასთან დაკავშირებით მსურს მოგაწოდოთ ჩემი აზრი და შეხედულება. პირველ რიგში მინდა აღვნიშნო, რომ ჩემი მუშაობა ”ვენდისში” მეტად საპასუხისმგებლოა, ამასთანავე ვამყარებ კომუნიკაციას საზოგადოებასთან. მე ჩემს ნაკლს არ ვიმჩნევ და მინდა გითხრათ, რომ ჩემი ყოველი გათენებული დილა იწყება მთელი შემართებითა და პოზიტივით. ახლა მე რომ ჩავიკეტო საკუთარ თავში ნაკლის გამო, არ ვიარო სკოლაში, სამსახურში და ა.შ რას მივიღებ? რა თქმა უნდა, მოწყენილ შეუსაბამო გარემოს.

მოგიწოდებთ შ.შ.მ პირებს, ნუ ჩაიკეტებით საკუთარ თავში, ეცადეთ გაიხალისოთ ცხოვრება, შექმნათ პოზიტივი და დამიჯერეთ, სულ სხვანაირი ცხოვრება წარსდგება თქვენს წინაშე. ბევრჯერ ყოფილა შემთხვევა ქუჩაში რომ გამოუყოლებიათ თვალი და მოუძახიათ ცალხელა და ა.შ არასდროს არ ვიმჩნევ, მე ხომ ვიცი ჩემი შესაძლებლობები და სწორედ ეს მაძლიერებს.

ასევე მინდა გაცნობოთ, კომპანია ”ვენდისში” ჩემი დასაქმების შესახებ. ძალიან ბევრი რამ შეიცვალა ჩემს ცხოვრებაში მიუხედავად იმისა, რომ მე დავდივარ ქ. ბათუმის მოსწავლე ახალგაზრდობის სასახლეში, დავდივარ ექსკურსიებზე, საჯარო ლექციებსა თუ დისკუსიებზე, უამრავ ადამიანთან ვამყარებ კომუნიკაციას და მინდა გითხრათ, რომ ეს ჩემთვის სტიმულია და შეიძლება ითქვას ეს ყოველივე მაძლიერებს და ახალისებს ჩემს ცხოვრებას. ვარ აქტიური.

თავიდან, როდესაც ბათუმში ”ვენდის” რესტორანი გაიხსნა არ მეგონა თუ მიმიღებდნენ და იქ გაგრძელდებოდა ჩემი მუშაობა. სხვაგანაც მიმუშავია, მაგრამ მე იქ ისეთი პასუხისმგებლობა და მოწესრიგებულობა ვერ ვიგრძენი რამდენიც ”ვენდისში”. ყველაფერთან ერთად მინდა აღვნიშნო, რომ ყველა თითქმის ჩემზე დიდია და ყველასგან ვიღებ რჩევა-დარიგებას და ვიცი, რომ ცხოვრებაში აუცილებლად გამომადგება. მე ხომ ჯერ მთელი ცხოვრება წინ მაქვს და ბევრის მომსწრე გავხდები. გულახდილად გეტყვით, რომ როცა სმენაში მოვდივარ, ყოველთვის მიხარია. მიუხედავად იმისა, რომ რაღაც მიჭირს შინაგანად ან პრობლემა მაქვს, ვცდილობ ჩემი პოზიტივი გადავცე ჩემს კოლეგებს და მათთან ერთად გავატარო სასიამოვნო ცვლა.

”ვენდისი” როგორც იცით სწრაფი მომსახურების რესტორანია და ვითვალისწინებ იმ აზრს, რომ „ხარისხი ჩვენი რეცეპტია“. ყოველთვის ვცდილობ, ყველა მომხმარებელი გავუშვა კმაყოფილი და ამავე დროს პოზიტივი გადავდო მათ, რადგან როგორც გასცემ ისე დაგიბრუნდება. არანაირად არ ვარ შეზღუდული, სულ არ მიჭირს ამა თუ იმ შეკვეთის სწრაფად აწყობა, რადგან ჩემს თავში გავაცნობიერე სად მოვედი, რისთვის და რისი მიღწევა მინდა და ვფიქრობ, რომ მომავალში კვლავ განვაგრძობ მეგობრობას კომპანია ”ვენდისთან”, მადლობა მას და შემოქმედებით გუნდს!

კოკა ჩალათაშვილი, ვენდისი”, სერვისის კონსულტანტი:  მუშაობდა არასამთავრობო ორგანიზაციაში ბენეფიციარად. იგი აქტიურად იყო ჩართული განსაკუთრებული საჭიროების მქონე პირების საზოგადოებაში ინტეგრაციის  მიმართულებით. არასამთავრობო ორგანიზაციაში მუშაობის პერიოდში კოკა ხელს უწყობდა აღნიშნულ პირებს სამსახურის მოძიებაში. ერთ-ერთი კომპანია, რომელთან თანამშრომლობაც უწევდა, იყო ”ვენდისი”. აქედან გამომდინარე, ძალიან დაინტერესდა კომპანიის მუშაობით და თავადაც გადაწყვიტა გამხდარიყო მათი გუნდის წევრი.

პირველ ეტაპზე გადაწყვიტა მუშაობა დაცვის სამსახურში დაეწყო, რადგან უკვე ჰქონდა  დაცვის სამსახურში მუშაობის გამოცდილება. გასაუბრებების შემდეგ, HR დეპარტამენტმა შესთავაზა კოკას მიეღო გამოწვევა და მუშაობა დაეწყო საოპერაციო მიმართულებით, რომელიც გულისხმობს სხვადასხვა პოზიციების დაუფლებას და გუნდურად მუშაობის პრაქტიკას. დიდი მონდომების საფუძველზე, კოკამ ”ვენდისში” მუშაობა 10 დეკემბრიდან დაიწყო.

პირველივე დღიდან კოკა აქტიურად შეუდგა პოზიციების ათვისებას, მალევე დაუმეგობრდა თანამშრომლებს და იმავე შემართებით განაგრძობს მუშობას დღემდე.  ამ მიმართულებით კოკას აქვს დიდი პოტენციალი. არის მონდომებული და სურს, რომ  განვითარდეს და ჩამოყალიბდეს ლიდერად. კოკას სამომავლო გეგმებში განიხილება ამერიკაში სწავლა. ამ ეტაპზე არ აქვს გადაწყვეტილი კონკრეტულად რა მიმართულებით გააგრძელებს სწავლას.

HRhub.ge ესაუბრა ვენდისისადა დანინ დონატსისს” HR მენეჯერს. თეა გოგელიამ საუბრისას განაცხადა, რომ ისინი თანაბარ შესაძლებლობას აძლევენ ადამიანებს გამოავლინონ თავიანთი კომპეტენცია და უნარები შესაბამის ვაკანსიაზე და ცდილობენ თითოეული მათგანისთვის კომფორტული და უსაფრთხო სამუშაო გარემო შექმნან. შერჩევის პროცესში სწორედ ამით ხელმძღვანელობენ.

ჩვენ ასევე ჩავწერეთ ”ვენდისისა” და ”დანკინ დონატსის” თანამშრომლები, რომლებმაც კოკა, დათო და ანასტასია დაახასიათეს.

გურამ ცხვირავაშვილი, ბათუმის ვენდისრესტორნის გენერალური მენეჯერი: ანასტასია აივაზოვა ”ვენდისში” მუშაობს 2017 წლის ზაფხულიდან. მან მოსვლისთანავე მოიპოვა არამარტო თანამშრომლების, არამედ თითოეული მომხმარებლის კეთილგანწყობა და პატივისცემა. მისი ყოველდღიური მუშაობა გამორჩეულია მონდომებით, დაუღალავი შემართებით და მხიარულებით, რომელიც არამარტო მას, არამედ სხვა თანამშრომლებსაც ეხმარება სამუშაო დღის პოზიტიურად წარმართვაში. ჩემი, როგორც მენეჯერის გადმოსახედიდან, ანასტასია ძალიან კარგი ადამიანი და შეუდარებელად პროდუქტიული თანამშრომელია. მიუხედავად იმისა, რომ იგი ჯერ კიდევ სკოლის მოსწავლეა, დასაფასებელია მისი თავდაუზოგავი შრომა ”ვენდის” ბათუმის ფილიალის განვითარებისთვის, იგი ნამდვილი მაგალითია ”ვენდისის” დამფუძნებლის, დეივ ტომასის, სიტყვებისა: „ჩვენ ყველაფერი შეგვიძლია.

ეკა ბერუაშვილი, რუსთაველის ვენდისისრესტორნის გენერალური მენეჯერი: მაქვს სიამოვნება ვიმუშაო კოკასთან უკვე 6 თვე.  მოსვლის დღიდან კოკა დიდი მონდომებით შეუდგა საქმეს. ის გამოირჩევა მისი უნარებით: კომუნიკაბელურია, აქტიურია, მიზანდასახულია, კეთილსინდისიერია, მიუკერძოებელი, დამოუკიდებელი, ოპტიმისტური, გამსჭვალულია ღრმა პასუხისმგებლობის გრძნობით. უყვარს თანამშრომლებთან, მომხმარებლებთან ურთიერთობა. კოკა სამაგალითოა თითოეული ჩვენი თანამშრომლისთვის, ის ბოლომდე იხარჯება და ცდილობს მისი ამაღლებული განწყობა ყველას გაუზიაროს.

სოფო ელბაქიძე, დანინ დონატსისდონატების საწარმოს ხელმძღვანელი: საოცარია გაიზარდო სრულიად მარტო, მშობლების სიყვარულის გარეშე და იყო ისეთი უბოროტო და კაცთმოყვარე როგორიც დათოა. მიუხედავად იმისა, რომ იზრდებოდა ჩვილ ბავშვთა პანსიონატში, შემდეგ სენაკის შეზღუდული შესაძლებლობის მქონე პირთა სახლში, იგი არის ზედმიწევნით პასუხისმგებლიანი, სამართლიანი, შრომისმოყვარე და უკონფლიქტო. ყველასათვის საყვარელი თანამშრომელი. უზომოდ უყვარს საქმე, რომელსაც აკეთებს და ასრულებს განსაზღვრულ დროში სწრაფად და ხარისხიანად. ნებისმიერ დროს მზად არის დახმარებისთვის, არის მიზანმიმართული და ყოველთვის ცდილობს, იპოვოს გამოსავალი რთული სიტუაციიდან.

პ.ს სტატიის წაკითხვის შემდეგ, ალბათ კიდევ ერთხელ დარწმუნდით, რომ შეზღუდული შესაძლებლობები არ არსებობს. ადამიანების შესაძლებლობებს საზღვარი არ გააჩნია.

წყარო: hrhub.ge

R
                    [post_title] => ვენდისსა და დანკინ დონატსში შშმ პირები არიან დასაქმებულები
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => vendissa-da-dankin-donatsshi-shshm-pirebi-arian-dasaqmebulebi
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-02-22 11:59:22
                    [post_modified_gmt] => 2018-02-22 07:59:22
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=216496
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

            [1] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 210524
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-02-02 13:00:49
                    [post_date_gmt] => 2018-02-02 09:00:49
                    [post_content] => “ავალონი“ სიყვარულის დღის აღსანიშნავად ემზადება. რესტორანი ციხე-სიმაგრე სტუმრებს 14 თებერვალს მრავალფეროვან პროგრამას სთავაზობს.

როგორც ”ფორტუნას” რესტორნის საზოგადოებასთან ურთიერთობის მენეჯერმა, მარიამ ღუღუნიშვილმა განუცხადა, ”ავალონი” სიმშვიდისა და ბედნიერი წუთების ახალი კუნძულია თბილისში.

მისივე ინფორმაციით, უნიკალური არქიტექტურის მქონე რესტორანი „ავალონი” შესანიშნავი ადგილია მეგობრული, რომანტიკული, თუ საქმიანი შეხვედრისათვის, ოჯახური შეკრებისათვის, ან მნიშვნელოვანი თარიღის აღსანიშნად.
”გახადეთ თქვენთვის მნიშვნელოვანი დღე დაუვიწყარი - გვეწვიეთ და დაათვალიერეთ რესტორნის მდიდრული დარბაზები, შეიხედეთ სამეფო ოთახში, სადაც ზამთრის გრძელ საღამოს ბუხრის ცეცხლის თამაში გაგათბობთ. შეაფასეთ ევროპული და ტრადიციული ქართული საგანძურის განსაკუთრებული კერძები და დესერტები რესტორნის მრავალფეროვანი მენიუდან, დააგემოვნეთ ღვინოები ჩვენი მარნიდან, დატკბით სასიამოვნო მუსიკით...შეიგრძენით გარდასულ დროთა  საიდუმლოება”, - აცხადებს მარიამ ღუღუნიშვილი.
ცნობისთვის,  რესტორანი „ავალონი“  მდებარეობს აკაკი ბაქრაძის # 40 ში, ( მტკვრის მარჯვენა სანაპიროზე , დიღმის ხიდის მიმდებარე ტერიტორიაზე ). რესტორანი ღიაა ყოველდღე   12 : 00 დან  03 : 00 საათამდე. საკონტაქტო ნომრები :    252 00 00; 579 520044; 579 520066. [gallery link="file" columns="4" ids="210526,210527,210529,210530"] [post_title] => რომანტიკული გარემო და მრავალფეროვანი კერძები - „ავალონი” 14 თებერვლისთვის ემზადება [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => romantikuli-garemo-da-mravalferovani-kerdzebi-avaloni-14-tebervlistvis-emzadeba [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2018-02-02 13:00:49 [post_modified_gmt] => 2018-02-02 09:00:49 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => http://fortuna.ge/?p=210524 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) [2] => WP_Post Object ( [ID] => 205485 [post_author] => 16 [post_date] => 2018-01-17 13:48:27 [post_date_gmt] => 2018-01-17 09:48:27 [post_content] => რესტორანი, სადაც ლეგენდები ცოცხლობს - უნიკალური არქიტექტურის მქონე რესტორანი „ავალონი” ყოველთვის მზად არის საკუთარ სტუმრებს დაუვიწყარი საღამო აჩუქოს. როგორც ”ფორტუნას” რესტორნის საზოგადოებასთან ურთიერთობის მენეჯერმა, მარიამ ღუღუნიშვილმა განუცხადა, „ავალონი” არაჩვეულებრივი ადგილია ძველ მეგობართა შეხვედრის, ან რომანტიკული პაემნისათვის, ასევე საქმიანი შეხვედრებისა და მნიშვნელოვანი მოლაპარაკებებისათვის.
”ჩვენ საგულდაგულოდ შევეცადეთ შუასაუკუნოვანი ატმოსფერო განგვეახლებინა. ასწლეულებისა და ისტორიის მიღმა, „ავალონი” ზღაპრულ ნადიმზე დასწრების საშუალებას გაძლევთ. ეს ის ადგილია, სადაც წარსულსა და მომავალს შორის საზღვარი უხილავი ხდება- აქ ლეგენდები ცოცხლობს”, - აღნიშნა ღუღუნიშვილმა.
მისივე ინფორმაციით, რესტორანი ციხე-სიმაგრე "ავალონი" სიმშვიდისა და ბედნიერი წუთების ახალი კუნძულია თბილისში. [gallery columns="4" link="file" ids="205490,205493,205492,205491"] ”თუკი დიდებული სუფრის გამართვას გეგმავთ მასშტაბურ კამპანიაში, მაშინ, ჩვენ დიდ დარბაზში განთავსებას შემოგთავაზებთ, სადაც ყველა სტუმარი კომფორტულად მოკალათდება. თუ თქვენს ცხოვრებაში ყველაზე მნიშვნელოვანი დღის აღსანიშნავად ემზადებით და გსურთ, ის დაუვიწყარი გახადოთ, რა შეიძლება იმაზე უფრო მეტად რომანტიკული იყოს, ვიდრე შუა საუკუნეების ციხის კოშკში თქვენი მეორე ნახევრისათვის გულისა და ხელის შეთავაზება”,  - დასძინა რესტორნის საზოგადოებასთან ურთიერთობის მენეჯერმა. ცნობისთვის, „ავალონში” მაგიდების დასაჯავშნად დაინტერესებულ პირებს შეუძლიათ დარეკონ შემდეგ ნომრებზე:   (+995 ) 579 52 00 44 , (+995 ) 579 52 00 66,  ( + 995 32) 2 52 00 00 ,  (+ 995 32 ) 2 52 30 20 მისამართი: ა.ბაქრაძის # 40  (მტკვრის მარჯვენა სანაპირო, დიღმის ხიდის მიმდებარე ტერიტორია). R [post_title] => რესტორანი, სადაც ლეგენდები ცოცხლობს [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => restorani-sadac-legendebi-cockhlobs [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2018-01-17 13:51:49 [post_modified_gmt] => 2018-01-17 09:51:49 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => http://fortuna.ge/?p=205485 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) ) [post_count] => 3 [current_post] => -1 [in_the_loop] => [post] => WP_Post Object ( [ID] => 216496 [post_author] => 16 [post_date] => 2018-02-22 11:00:39 [post_date_gmt] => 2018-02-22 07:00:39 [post_content] => ანასტასია, კოკა და დათო არიან ის ადამიანები, ვისაც აუცილებლად უნდა იცნობდეთ. თუ რატომ, ამას სტატიის წაკითხვის შემდეგ გაიგებთ. ისინი ”ვენდისსა” და ”დანკინ დონატსში” სხვადასხვა პოზიციებზე მუშაობენ. რამდენიმე მათგანმა ევროკავშირის მიერ დაფინანსებული პროექტის „შეზღუდული შესაძლებლობის მქონე პირთა განათლებისა და დასაქმების თანაბარი შესაძლებლობების ადვოკატირება და ლობირება“ -ს ფარგლებში დაიწყო მუშაობა. რამდენიმე მარტყოფის შეზღუდული შესაძლებლობების მქონე პირთა პანსიონატიდან მოხვდა, ზოგიც ღია ვაკანსიას გამოეხმაურა და თვითონ მივიდა გასაუბრებაზე. გთავაზობთ მათთან ძალიან საინტერესო ინტერვიუს. დათო ჭეიშვილი, ”დანკინ დონატსი”, მცხობელი”დანკინ დონატსმა” სრულიად შეცვალა ჩემი ცხოვრება. აქ დამხვდა საოცრად თბილი გარემო და მზრუნველი ადამიანები.   ეს არის ადგილი სადაც დაფასდა ჩემი შრომა და მიუხედავად იმისა, რომ ჩემი დასაქმებიდან ერთი წელიც არ იყო გასული, გავხდი წლის საუკეთესო თანამშრომელი და დავჯილდოვდი კომპანიის მიერ. რისთვისაც მადლობას ვუხდი ბატონ კონსტანტინე ქარსილიდს, ქალბატონ თეა გოგელიას და ჩემს საყვარელ მენეჯერს სოფოს, მზრუნველობისთვის და მხარში დგომისთვის. ანასტასია აივაზოვა/ 17 წლის ბათუმიდან/ სერვისის კონსულტანტი/ ვენდისიმინდა გითხრათ, რომ მე განვიცდი ზედა კიდურის ანომალიას და ამასთან დაკავშირებით მსურს მოგაწოდოთ ჩემი აზრი და შეხედულება. პირველ რიგში მინდა აღვნიშნო, რომ ჩემი მუშაობა ”ვენდისში” მეტად საპასუხისმგებლოა, ამასთანავე ვამყარებ კომუნიკაციას საზოგადოებასთან. მე ჩემს ნაკლს არ ვიმჩნევ და მინდა გითხრათ, რომ ჩემი ყოველი გათენებული დილა იწყება მთელი შემართებითა და პოზიტივით. ახლა მე რომ ჩავიკეტო საკუთარ თავში ნაკლის გამო, არ ვიარო სკოლაში, სამსახურში და ა.შ რას მივიღებ? რა თქმა უნდა, მოწყენილ შეუსაბამო გარემოს. მოგიწოდებთ შ.შ.მ პირებს, ნუ ჩაიკეტებით საკუთარ თავში, ეცადეთ გაიხალისოთ ცხოვრება, შექმნათ პოზიტივი და დამიჯერეთ, სულ სხვანაირი ცხოვრება წარსდგება თქვენს წინაშე. ბევრჯერ ყოფილა შემთხვევა ქუჩაში რომ გამოუყოლებიათ თვალი და მოუძახიათ ცალხელა და ა.შ არასდროს არ ვიმჩნევ, მე ხომ ვიცი ჩემი შესაძლებლობები და სწორედ ეს მაძლიერებს. ასევე მინდა გაცნობოთ, კომპანია ”ვენდისში” ჩემი დასაქმების შესახებ. ძალიან ბევრი რამ შეიცვალა ჩემს ცხოვრებაში მიუხედავად იმისა, რომ მე დავდივარ ქ. ბათუმის მოსწავლე ახალგაზრდობის სასახლეში, დავდივარ ექსკურსიებზე, საჯარო ლექციებსა თუ დისკუსიებზე, უამრავ ადამიანთან ვამყარებ კომუნიკაციას და მინდა გითხრათ, რომ ეს ჩემთვის სტიმულია და შეიძლება ითქვას ეს ყოველივე მაძლიერებს და ახალისებს ჩემს ცხოვრებას. ვარ აქტიური. თავიდან, როდესაც ბათუმში ”ვენდის” რესტორანი გაიხსნა არ მეგონა თუ მიმიღებდნენ და იქ გაგრძელდებოდა ჩემი მუშაობა. სხვაგანაც მიმუშავია, მაგრამ მე იქ ისეთი პასუხისმგებლობა და მოწესრიგებულობა ვერ ვიგრძენი რამდენიც ”ვენდისში”. ყველაფერთან ერთად მინდა აღვნიშნო, რომ ყველა თითქმის ჩემზე დიდია და ყველასგან ვიღებ რჩევა-დარიგებას და ვიცი, რომ ცხოვრებაში აუცილებლად გამომადგება. მე ხომ ჯერ მთელი ცხოვრება წინ მაქვს და ბევრის მომსწრე გავხდები. გულახდილად გეტყვით, რომ როცა სმენაში მოვდივარ, ყოველთვის მიხარია. მიუხედავად იმისა, რომ რაღაც მიჭირს შინაგანად ან პრობლემა მაქვს, ვცდილობ ჩემი პოზიტივი გადავცე ჩემს კოლეგებს და მათთან ერთად გავატარო სასიამოვნო ცვლა. ”ვენდისი” როგორც იცით სწრაფი მომსახურების რესტორანია და ვითვალისწინებ იმ აზრს, რომ „ხარისხი ჩვენი რეცეპტია“. ყოველთვის ვცდილობ, ყველა მომხმარებელი გავუშვა კმაყოფილი და ამავე დროს პოზიტივი გადავდო მათ, რადგან როგორც გასცემ ისე დაგიბრუნდება. არანაირად არ ვარ შეზღუდული, სულ არ მიჭირს ამა თუ იმ შეკვეთის სწრაფად აწყობა, რადგან ჩემს თავში გავაცნობიერე სად მოვედი, რისთვის და რისი მიღწევა მინდა და ვფიქრობ, რომ მომავალში კვლავ განვაგრძობ მეგობრობას კომპანია ”ვენდისთან”, მადლობა მას და შემოქმედებით გუნდს! კოკა ჩალათაშვილი, ვენდისი”, სერვისის კონსულტანტი:  მუშაობდა არასამთავრობო ორგანიზაციაში ბენეფიციარად. იგი აქტიურად იყო ჩართული განსაკუთრებული საჭიროების მქონე პირების საზოგადოებაში ინტეგრაციის  მიმართულებით. არასამთავრობო ორგანიზაციაში მუშაობის პერიოდში კოკა ხელს უწყობდა აღნიშნულ პირებს სამსახურის მოძიებაში. ერთ-ერთი კომპანია, რომელთან თანამშრომლობაც უწევდა, იყო ”ვენდისი”. აქედან გამომდინარე, ძალიან დაინტერესდა კომპანიის მუშაობით და თავადაც გადაწყვიტა გამხდარიყო მათი გუნდის წევრი. პირველ ეტაპზე გადაწყვიტა მუშაობა დაცვის სამსახურში დაეწყო, რადგან უკვე ჰქონდა  დაცვის სამსახურში მუშაობის გამოცდილება. გასაუბრებების შემდეგ, HR დეპარტამენტმა შესთავაზა კოკას მიეღო გამოწვევა და მუშაობა დაეწყო საოპერაციო მიმართულებით, რომელიც გულისხმობს სხვადასხვა პოზიციების დაუფლებას და გუნდურად მუშაობის პრაქტიკას. დიდი მონდომების საფუძველზე, კოკამ ”ვენდისში” მუშაობა 10 დეკემბრიდან დაიწყო. პირველივე დღიდან კოკა აქტიურად შეუდგა პოზიციების ათვისებას, მალევე დაუმეგობრდა თანამშრომლებს და იმავე შემართებით განაგრძობს მუშობას დღემდე.  ამ მიმართულებით კოკას აქვს დიდი პოტენციალი. არის მონდომებული და სურს, რომ  განვითარდეს და ჩამოყალიბდეს ლიდერად. კოკას სამომავლო გეგმებში განიხილება ამერიკაში სწავლა. ამ ეტაპზე არ აქვს გადაწყვეტილი კონკრეტულად რა მიმართულებით გააგრძელებს სწავლას. HRhub.ge ესაუბრა ვენდისისადა დანინ დონატსისს” HR მენეჯერს. თეა გოგელიამ საუბრისას განაცხადა, რომ ისინი თანაბარ შესაძლებლობას აძლევენ ადამიანებს გამოავლინონ თავიანთი კომპეტენცია და უნარები შესაბამის ვაკანსიაზე და ცდილობენ თითოეული მათგანისთვის კომფორტული და უსაფრთხო სამუშაო გარემო შექმნან. შერჩევის პროცესში სწორედ ამით ხელმძღვანელობენ. ჩვენ ასევე ჩავწერეთ ”ვენდისისა” და ”დანკინ დონატსის” თანამშრომლები, რომლებმაც კოკა, დათო და ანასტასია დაახასიათეს. გურამ ცხვირავაშვილი, ბათუმის ვენდისრესტორნის გენერალური მენეჯერი: ანასტასია აივაზოვა ”ვენდისში” მუშაობს 2017 წლის ზაფხულიდან. მან მოსვლისთანავე მოიპოვა არამარტო თანამშრომლების, არამედ თითოეული მომხმარებლის კეთილგანწყობა და პატივისცემა. მისი ყოველდღიური მუშაობა გამორჩეულია მონდომებით, დაუღალავი შემართებით და მხიარულებით, რომელიც არამარტო მას, არამედ სხვა თანამშრომლებსაც ეხმარება სამუშაო დღის პოზიტიურად წარმართვაში. ჩემი, როგორც მენეჯერის გადმოსახედიდან, ანასტასია ძალიან კარგი ადამიანი და შეუდარებელად პროდუქტიული თანამშრომელია. მიუხედავად იმისა, რომ იგი ჯერ კიდევ სკოლის მოსწავლეა, დასაფასებელია მისი თავდაუზოგავი შრომა ”ვენდის” ბათუმის ფილიალის განვითარებისთვის, იგი ნამდვილი მაგალითია ”ვენდისის” დამფუძნებლის, დეივ ტომასის, სიტყვებისა: „ჩვენ ყველაფერი შეგვიძლია. ეკა ბერუაშვილი, რუსთაველის ვენდისისრესტორნის გენერალური მენეჯერი: მაქვს სიამოვნება ვიმუშაო კოკასთან უკვე 6 თვე.  მოსვლის დღიდან კოკა დიდი მონდომებით შეუდგა საქმეს. ის გამოირჩევა მისი უნარებით: კომუნიკაბელურია, აქტიურია, მიზანდასახულია, კეთილსინდისიერია, მიუკერძოებელი, დამოუკიდებელი, ოპტიმისტური, გამსჭვალულია ღრმა პასუხისმგებლობის გრძნობით. უყვარს თანამშრომლებთან, მომხმარებლებთან ურთიერთობა. კოკა სამაგალითოა თითოეული ჩვენი თანამშრომლისთვის, ის ბოლომდე იხარჯება და ცდილობს მისი ამაღლებული განწყობა ყველას გაუზიაროს. სოფო ელბაქიძე, დანინ დონატსისდონატების საწარმოს ხელმძღვანელი: საოცარია გაიზარდო სრულიად მარტო, მშობლების სიყვარულის გარეშე და იყო ისეთი უბოროტო და კაცთმოყვარე როგორიც დათოა. მიუხედავად იმისა, რომ იზრდებოდა ჩვილ ბავშვთა პანსიონატში, შემდეგ სენაკის შეზღუდული შესაძლებლობის მქონე პირთა სახლში, იგი არის ზედმიწევნით პასუხისმგებლიანი, სამართლიანი, შრომისმოყვარე და უკონფლიქტო. ყველასათვის საყვარელი თანამშრომელი. უზომოდ უყვარს საქმე, რომელსაც აკეთებს და ასრულებს განსაზღვრულ დროში სწრაფად და ხარისხიანად. ნებისმიერ დროს მზად არის დახმარებისთვის, არის მიზანმიმართული და ყოველთვის ცდილობს, იპოვოს გამოსავალი რთული სიტუაციიდან. პ.ს სტატიის წაკითხვის შემდეგ, ალბათ კიდევ ერთხელ დარწმუნდით, რომ შეზღუდული შესაძლებლობები არ არსებობს. ადამიანების შესაძლებლობებს საზღვარი არ გააჩნია. წყარო: hrhub.ge R [post_title] => ვენდისსა და დანკინ დონატსში შშმ პირები არიან დასაქმებულები [post_excerpt] => [post_status] => publish [comment_status] => closed [ping_status] => closed [post_password] => [post_name] => vendissa-da-dankin-donatsshi-shshm-pirebi-arian-dasaqmebulebi [to_ping] => [pinged] => [post_modified] => 2018-02-22 11:59:22 [post_modified_gmt] => 2018-02-22 07:59:22 [post_content_filtered] => [post_parent] => 0 [guid] => http://fortuna.ge/?p=216496 [menu_order] => 0 [post_type] => post [post_mime_type] => [comment_count] => 0 [filter] => raw ) [comment_count] => 0 [current_comment] => -1 [found_posts] => 86 [max_num_pages] => 29 [max_num_comment_pages] => 0 [is_single] => [is_preview] => [is_page] => [is_archive] => 1 [is_date] => [is_year] => [is_month] => [is_day] => [is_time] => [is_author] => [is_category] => [is_tag] => 1 [is_tax] => [is_search] => [is_feed] => [is_comment_feed] => [is_trackback] => [is_home] => [is_404] => [is_embed] => [is_paged] => [is_admin] => [is_attachment] => [is_singular] => [is_robots] => [is_posts_page] => [is_post_type_archive] => [query_vars_hash:WP_Query:private] => 319536b75406802608eb9529ade143d6 [query_vars_changed:WP_Query:private] => [thumbnails_cached] => [stopwords:WP_Query:private] => [compat_fields:WP_Query:private] => Array ( [0] => query_vars_hash [1] => query_vars_changed ) [compat_methods:WP_Query:private] => Array ( [0] => init_query_flags [1] => parse_tax_query ) )

მსგავსი სიახლეები