„დანკინი“ ყავის ბაზრის ლიდერობას გეგმავს

პოპულარული

წარმატების ფორმულა

„დანკინი“ ყავის ბაზრის ლიდერობას გეგმავს

ამერიკული რესტორნების ქსელი „დანკინი“ ყავის ბაზრის ლიდერობას არა მხოლოდ საერთაშორისო, არამედ ქართულ ბაზარზეც გეგმავს და რებრენდინგის განაცხადიდან მოკლე პერიოდშივე, ერთგული მომხმარებლებისათვის ყავის ახალი პროდუქტის- ლატეს შოკოლადითა და ფორთოხლით შეთავაზებას ახდენს.

„დანკინ დონატსმა“ საფირმო პროდუქტის – დონატის კომპანიის დასახელებიდან ამოღებისა და ყავის ბაზრებზე თავისი პოზიციების გამყარების მიზნების შესახებ განცხადება ახლახან გააკეთა.  სახელწოდების ოფიციალური ცვლილება 2019 წლის იანვარში მოხდება.ქართულ ბაზარზე კი ამერიკული რესტორნების ქსელი ახალი სახელით  – „დანკინით“ სრულფასოვნად 2019 წლის ბოლომდე წარდგება.

„დანკინის“ ქართულ რესტორნებში დღესდღეობით უმაღლესი ხარისხის იტალიურ ესპრესოზე დამზადებული 20 სახეობის ცივი და ცხელი ყავაა წარმოდგენილი და დღეიდან, საქართველოში, „დანკინის“ ყველა რესტორანში მომხმარებელს შესაძლებლობა ექნება დააგემოვნოს იტალიურ ესპრესოზე დამზადებული – უგემრიელესი ლატე შოკოლადითა და ფორთოხლით. ახალი ყავის პროდუქტის მომხმარებელთა წასახალისებლად „დანკინში“ აქციაცაა – ყველა მომხმარებელი, რომელიც 5 – ჯერ შეიძენს ახალ ლატეს შოკოლადითა და ფორთოხლით, მე-6-ს მიიღებს საჩუქრად.

„ამერიკულმა რესტორნების ქსელმა „დანკინმა“ მიზნად დაისახა მეტი აქცენტი ყავაზე გააკეთოს. როდესაც ადამიანები სახელწოდება „დანკინ დონატს“ ხედავენ, ფიქრობენ, რომ ჩვენ ყველაზე დიდი რაოდენობით დონატების რეალიზაციას ვახდენთ, არადა, რეალობა განსხვავებულია. „დანკინის“გაყიდვების 50% მოდის ყავაზე და ყავის პროდუქტებზე; 25% სენდვიჩებზე და 25% დონატებზე და ფრანგულ ფუნთუშეულზე. “დანკინის“ ყავა უმაღლესი ხარისხის არაბიკაა, შესაბამისად ყავის მოყვარული მომხმარებელი ადვილად წყვეტს დილას, შუადღეს თუ საღამოს ყავა სად დააგემოვნოს. ციფრებიც მეტყველებს, რომ ბრენდი უპირველეს ყოვლისა ყავის ქსელია“,-  აცხადებს „დანკინის“ გენერალური დირექტორი გიორგი მშვილდაძე.

შეგახსენებთ, „დანკინ დონატსის“ ქსელის განვითარება საქართველოში 2015 წელს დაიწყო და დღესდღეობით „დანკინი“ უკვე რესტორნების ყველაზე დიდი ქსელია ქვეყნის მასშტაბით. ამ ეტაპზე საქართველოში „დანკინის“ 21 ბრენდირებული რესტორანია და კომპანია ახალ წლამდე კიდევ 3-ის გახსნას გეგმავს.

ახალი ამბები / ბიზნესი /

|

11 ოქტომბერი, 2018

|
WP_Query Object
(
    [query] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => yava
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 294383
                )

        )

    [query_vars] => Array
        (
            [post_type] => post
            [post_status] => publish
            [posts_per_page] => 3
            [orderby] => ASC
            [tax_query] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [field] => slug
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => yava
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => dankin-donatsi
                                )

                        )

                )

            [post__not_in] => Array
                (
                    [0] => 294383
                )

            [error] => 
            [m] => 
            [p] => 0
            [post_parent] => 
            [subpost] => 
            [subpost_id] => 
            [attachment] => 
            [attachment_id] => 0
            [name] => 
            [static] => 
            [pagename] => 
            [page_id] => 0
            [second] => 
            [minute] => 
            [hour] => 
            [day] => 0
            [monthnum] => 0
            [year] => 0
            [w] => 0
            [category_name] => 
            [tag] => 
            [cat] => 
            [tag_id] => 697
            [author] => 
            [author_name] => 
            [feed] => 
            [tb] => 
            [paged] => 0
            [meta_key] => 
            [meta_value] => 
            [preview] => 
            [s] => 
            [sentence] => 
            [title] => 
            [fields] => 
            [menu_order] => 
            [embed] => 
            [category__in] => Array
                (
                )

            [category__not_in] => Array
                (
                )

            [category__and] => Array
                (
                )

            [post__in] => Array
                (
                )

            [post_name__in] => Array
                (
                )

            [tag__in] => Array
                (
                )

            [tag__not_in] => Array
                (
                )

            [tag__and] => Array
                (
                )

            [tag_slug__in] => Array
                (
                )

            [tag_slug__and] => Array
                (
                )

            [post_parent__in] => Array
                (
                )

            [post_parent__not_in] => Array
                (
                )

            [author__in] => Array
                (
                )

            [author__not_in] => Array
                (
                )

            [ignore_sticky_posts] => 
            [suppress_filters] => 
            [cache_results] => 1
            [update_post_term_cache] => 1
            [lazy_load_term_meta] => 1
            [update_post_meta_cache] => 1
            [nopaging] => 
            [comments_per_page] => 50
            [no_found_rows] => 
            [order] => DESC
        )

    [tax_query] => WP_Tax_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                    [0] => Array
                        (
                            [taxonomy] => post_tag
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => yava
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                            [operator] => IN
                            [include_children] => 1
                        )

                )

            [relation] => AND
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                    [0] => mob1n_term_relationships
                )

            [queried_terms] => Array
                (
                    [post_tag] => Array
                        (
                            [terms] => Array
                                (
                                    [0] => yava
                                    [1] => visol-jgufi
                                    [2] => dankin-donatsi
                                )

                            [field] => slug
                        )

                )

            [primary_table] => mob1n_posts
            [primary_id_column] => ID
        )

    [meta_query] => WP_Meta_Query Object
        (
            [queries] => Array
                (
                )

            [relation] => 
            [meta_table] => 
            [meta_id_column] => 
            [primary_table] => 
            [primary_id_column] => 
            [table_aliases:protected] => Array
                (
                )

            [clauses:protected] => Array
                (
                )

            [has_or_relation:protected] => 
        )

    [date_query] => 
    [request] => SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS  mob1n_posts.ID FROM mob1n_posts  LEFT JOIN mob1n_term_relationships ON (mob1n_posts.ID = mob1n_term_relationships.object_id) WHERE 1=1  AND mob1n_posts.ID NOT IN (294383) AND ( 
  mob1n_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2127,2915,697)
) AND mob1n_posts.post_type = 'post' AND ((mob1n_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY mob1n_posts.ID ORDER BY mob1n_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3
    [posts] => Array
        (
            [0] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 289457
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-09-28 13:20:09
                    [post_date_gmt] => 2018-09-28 09:20:09
                    [post_content] => ამერიკულ რესტორნების ქსელ „ვენდისში“ დაბადების დღის განახლებული პროგრამა დაინერგა და ოქტომბრიდან 3 – 7 წლის ბავშვებისა და 8 - 12 წლის მოზარდებისათვის „ვენდისში“ დაბადების დღის აღნიშვნა კიდევ უფრო სახალისო და საინტერესო გახდება.

დაბადების დღის განახლებული პროგრამის შექმნაზე პროფესიონალმა ფსიქოლოგებმა და ცნობილმა მსახიობმა თეა კიწმარიშვილი იმუშავეს.

როგორც „ფორტუნას” კომპანიიდან აცნობეს, ორ სხვადასხვა ასაკობრივ სეგმენტზე მორგებული გასართობი პროგრამა სრულიად ახალი  სათამაშო რეკვიზტიტებითა და თამაშებით მონაწილეთა სისწრაფესა და ლოგიკურ აზროვნებაზეა გათვლილი და დაბადების დღის საზეიმო განწყობას კიდევ უფრო ამაღლებულს ხდის.

„ახალ მომხმარებლებთან ერთად ძალიან ბევრი ერთგული მომხმარებელი გვყავს, რომლებიც ყოველწლიურად დაბადების დღეს „ვენდის“ დაბადების დღის ცენტრში აღნიშნავენ და მათთვის დღესასწაული რომ კიდევ უფრო საინტერესო და განსაკუთრებული ყოფილიყო, განვაახლეთ პროგრამა და სახალისო თამაშებითა და შთამბეჭდავი რეკვიზიტებით დაბადების დღე დაუვიწყარ დღესასწაულად ვაქციეთ. გარკვეულ თამაშებში ბავშვებთან ერთად მშობლების ჩართულობა და მათი აქტიურობაცაა საჭირო და „ვენდის“ გოგონებთან ერთად ყველა ძალიან მოილხენს“, - აცხადებენ „ვენდისში“.

ამერიკულ რესტორნების ქსელ „ვენდის“ დაბადების დღის ცენტრები აქვს თბილისში, ვაკის, დოლიძის ობიექტზე და ქუთაისის ფლიალებში.
                    [post_title] => „ვენდისში“ დაბადების დღის განახლებული პროგრამა დაინერგა
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => vendisshi-dabadebis-dghis-ganakhlebuli-programa-dainerga
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-09-28 13:21:49
                    [post_modified_gmt] => 2018-09-28 09:21:49
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=289457
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

            [1] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 288610
                    [post_author] => 16
                    [post_date] => 2018-09-26 13:26:54
                    [post_date_gmt] => 2018-09-26 09:26:54
                    [post_content] => უბრალოდ „დანკინი” - ამერიკული რესტორნების ქსელი Dunkin Donuts-ი სახელწოდებას  შეიცვლის.

როგორც უცხოური მედია იუწყება, სახელის ოფიციალური ცვლილება 2019 წლის იანვარში მოხდება. სწორედ ამ პერიოდიდან, Dunkin Donuts-ს მხოლოდ Dunkin დაერქმევა.

კომპანიის გადაწყვეტილებით, მის საფირმო პროდუქტს Donuts-ს, ანუ ფუნთუშას დასახელებიდან ამოიღებენ, თუმცა ფუნთუშა, როგორც პროდუქტი, ცხადია, დარჩება Dunkin Donuts-ის მენიუში. ამერიკული რესტორნების ქსელში ხაზგასმით განმარტავენ, რომ დონატების წარმოებას არ შეწყვეტენ და ამ მიმართულებით მუდმივად ექნებათ სიახლეები მომხმარებლისთვის. რაც შეეხება ახალ სახელს, ის კომპანიას დაეხმარება გაიმყაროს თავისი პოზიციები ყავის ბაზარზე.

ცნობისთვის, ამერიკული რესტორნების ქსელი ბაზარზე 1950 წელს გამოჩნდა. დღეისათვის მსოფლიოს 36 ქვეყანაში Dunkin Donuts-ის 12 000 რესტორანია.
                    [post_title] => უბრალოდ „დანკინი” - Dunkin Donuts სახელს იცვლის
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => ubralod-dankini-dunkin-donuts-sakhels-icvlis
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-09-26 13:28:43
                    [post_modified_gmt] => 2018-09-26 09:28:43
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=288610
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

            [2] => WP_Post Object
                (
                    [ID] => 276088
                    [post_author] => 23
                    [post_date] => 2018-08-19 02:05:19
                    [post_date_gmt] => 2018-08-18 22:05:19
                    [post_content] => თუ ერთფეროვნება მოგბეზრდათ, გირჩევთ ცხოვრების გადახალისება დილიდანვე დაიწყოთ და ჩვეული ყავა შემოთავაზებული ორიგინალური რეცეპტით მოამზადოთ.

ლატე კურკუმათი - ინგრედიენტები: 1 ჭიქა ყავა, 240 მლ. რძე (ნატურალური, მცენარეული, უცხიმო), 1 გ. კურკუმა, 5-10 გ. თაფლი, დარიჩინი გემოვნებით. მომზადების წესი: გააცხელეთ რძე 70-75 გრადუსზე ადუღებამდე, ეტაპობრივად დაუმატეთ კურკუმა, დარიჩინი, თაფლი და კარგად აურიეთ. გაცივების შემდეგ კი, ყავასთან ერთად ჩაასხით მოხერხებულ ჭურჭელში.



ყავა პოპკორნით - ინგრედიენტები: 1 ჭიქა ესპრესო, 300 მლ. რძე ან ნაღები, 25 მლ. კარამელის სიროფი, მარილი გემოვნებით, კარამელის პოპკორნი. მომზადების წესი:  გაცხელებულ რძეში ჩაასხით ესპრესო, კარამელის სიროფი, მარილი და კარგად ურიეთ ქაფის გაკეთებამდე. ჩაასხით ჭიქაში და გაალამაზეთ პოკორნით.



ყავა-ტონიკი - ინგრედიენტები: 1 ჭიქა ყავა, 200 მლ. გაზიანი წყალი, ყინული. მომზადების წესი: ჩაყარეთ ჭიქაში ყინული, გაავსეთ ნახევრამდე გაზიანი წყლით, მერე კი, ცივი ყავით.



ყავა სანელებლებით - ინგრედიენტები: 1 ჭიქა ყავა, 2 ჩაის კოვზი შაქარი (ან ლერწმის შაქარი), ½ ჩაის კოვზი დაფქვილი ჯანჯაფილი (ჯინჯერი), ½ ჩაის კოვზი დარიჩინი, ½ ჩაის კოვზი ილი (კარდამონი), 40 მლ. ცხელი ადუღებული წყალი, 11%-იანი ნაღები. მომზადების წესი: ჩაყარეთ პატარა ფიალაში შაქარი, დაფქვილი ჯანჯაფილი, ილი და დარიჩინი, დაასხით ადუღებული ცხელი წყალი და ურიეთ შაქრის გადნობამდე. ჩაასხით ფრენჩ-პრესში ერთი კოვზი სიროფი, დაასხით ცხელი ნაღები, ყავა და კარგად შეანჯღიეთ.



ბანანის ყავა - ინგრედიენტები: კაკაო, 1 ჭიქა ყავა, 1 ჭიქა რძე, 1 ბანანის სმუზი, 1 ჩაის კოვზი თაფლი, 1 ჩაის კოვზი კაკაო. მომზადების წესი: მოათავსეთ ყველა ინგრედიენტი ბლენდერში და კარგად ათქვიფეთ.



ყავა ვიეტნამურად - ინგრედიენტები: 15 გ. დაფქვილი ყავა, 4 ჩაის კოვზი შედედებული რძე, 100 მლ. ცხელი ადუღებული წყალი. მომზადების წესი: გაათბეთ ჭიქა მდუღარე წყლით და ჩაასხით შედედებული რძე, გაათბეთ მეტალის ფილტრი და მოათავსეთ ჭიქაზე. ჩაყარეთ ფილტრში ყავა და დაადეთ პრესი, მერე კი, დაასხით 20 მლ. ადუღებული წყალი და გააჩერეთ რამდენიმე წუთი, ისევ დაასხით წყალი და დაახურეთ თავსახური. მიირთვით ცხელი, რადგან მხოლოდ ასე გაიგებთ ნამდვილი ვიეტნამური ყავის გემოს.



ლატე ტოფი - ინგრედიენტები:  1 ჭიქა ესპრესო, 180 მლ. რძე, 40 გ. კარამელის სოუსი. მომზადების წესი: აურიეთ ერთმანეთში რძე და კარამელის სოუსი, დაასხით ცხელი ესპრესო და ათქვიფეთ (0,5-1 სმ-ის) ქაფის გაკეთებამდე.


                    [post_title] => ყავის მომზადების შვიდი ორიგინალური მეთოდი
                    [post_excerpt] => 
                    [post_status] => publish
                    [comment_status] => closed
                    [ping_status] => closed
                    [post_password] => 
                    [post_name] => yavis-momzadebis-shvidi-originaluri-metodi
                    [to_ping] => 
                    [pinged] => 
                    [post_modified] => 2018-08-19 02:05:19
                    [post_modified_gmt] => 2018-08-18 22:05:19
                    [post_content_filtered] => 
                    [post_parent] => 0
                    [guid] => http://fortuna.ge/?p=276088
                    [menu_order] => 0
                    [post_type] => post
                    [post_mime_type] => 
                    [comment_count] => 0
                    [filter] => raw
                )

        )

    [post_count] => 3
    [current_post] => -1
    [in_the_loop] => 
    [post] => WP_Post Object
        (
            [ID] => 289457
            [post_author] => 16
            [post_date] => 2018-09-28 13:20:09
            [post_date_gmt] => 2018-09-28 09:20:09
            [post_content] => ამერიკულ რესტორნების ქსელ „ვენდისში“ დაბადების დღის განახლებული პროგრამა დაინერგა და ოქტომბრიდან 3 – 7 წლის ბავშვებისა და 8 - 12 წლის მოზარდებისათვის „ვენდისში“ დაბადების დღის აღნიშვნა კიდევ უფრო სახალისო და საინტერესო გახდება.

დაბადების დღის განახლებული პროგრამის შექმნაზე პროფესიონალმა ფსიქოლოგებმა და ცნობილმა მსახიობმა თეა კიწმარიშვილი იმუშავეს.

როგორც „ფორტუნას” კომპანიიდან აცნობეს, ორ სხვადასხვა ასაკობრივ სეგმენტზე მორგებული გასართობი პროგრამა სრულიად ახალი  სათამაშო რეკვიზტიტებითა და თამაშებით მონაწილეთა სისწრაფესა და ლოგიკურ აზროვნებაზეა გათვლილი და დაბადების დღის საზეიმო განწყობას კიდევ უფრო ამაღლებულს ხდის.

„ახალ მომხმარებლებთან ერთად ძალიან ბევრი ერთგული მომხმარებელი გვყავს, რომლებიც ყოველწლიურად დაბადების დღეს „ვენდის“ დაბადების დღის ცენტრში აღნიშნავენ და მათთვის დღესასწაული რომ კიდევ უფრო საინტერესო და განსაკუთრებული ყოფილიყო, განვაახლეთ პროგრამა და სახალისო თამაშებითა და შთამბეჭდავი რეკვიზიტებით დაბადების დღე დაუვიწყარ დღესასწაულად ვაქციეთ. გარკვეულ თამაშებში ბავშვებთან ერთად მშობლების ჩართულობა და მათი აქტიურობაცაა საჭირო და „ვენდის“ გოგონებთან ერთად ყველა ძალიან მოილხენს“, - აცხადებენ „ვენდისში“.

ამერიკულ რესტორნების ქსელ „ვენდის“ დაბადების დღის ცენტრები აქვს თბილისში, ვაკის, დოლიძის ობიექტზე და ქუთაისის ფლიალებში.
            [post_title] => „ვენდისში“ დაბადების დღის განახლებული პროგრამა დაინერგა
            [post_excerpt] => 
            [post_status] => publish
            [comment_status] => closed
            [ping_status] => closed
            [post_password] => 
            [post_name] => vendisshi-dabadebis-dghis-ganakhlebuli-programa-dainerga
            [to_ping] => 
            [pinged] => 
            [post_modified] => 2018-09-28 13:21:49
            [post_modified_gmt] => 2018-09-28 09:21:49
            [post_content_filtered] => 
            [post_parent] => 0
            [guid] => http://fortuna.ge/?p=289457
            [menu_order] => 0
            [post_type] => post
            [post_mime_type] => 
            [comment_count] => 0
            [filter] => raw
        )

    [comment_count] => 0
    [current_comment] => -1
    [found_posts] => 99
    [max_num_pages] => 33
    [max_num_comment_pages] => 0
    [is_single] => 
    [is_preview] => 
    [is_page] => 
    [is_archive] => 1
    [is_date] => 
    [is_year] => 
    [is_month] => 
    [is_day] => 
    [is_time] => 
    [is_author] => 
    [is_category] => 
    [is_tag] => 1
    [is_tax] => 
    [is_search] => 
    [is_feed] => 
    [is_comment_feed] => 
    [is_trackback] => 
    [is_home] => 
    [is_404] => 
    [is_embed] => 
    [is_paged] => 
    [is_admin] => 
    [is_attachment] => 
    [is_singular] => 
    [is_robots] => 
    [is_posts_page] => 
    [is_post_type_archive] => 
    [query_vars_hash:WP_Query:private] => 4e703c09c824aa8cc295709b052962b6
    [query_vars_changed:WP_Query:private] => 
    [thumbnails_cached] => 
    [stopwords:WP_Query:private] => 
    [compat_fields:WP_Query:private] => Array
        (
            [0] => query_vars_hash
            [1] => query_vars_changed
        )

    [compat_methods:WP_Query:private] => Array
        (
            [0] => init_query_flags
            [1] => parse_tax_query
        )

)

მსგავსი სიახლეები