LIVE
უსმინე პირდაპირ ეთერს

ჟანრი ლოლაშვილი: „ტოლმას აუცილებლად ჩაუფინეთ კომშის ფოთლები, ეს არასდროს გამოგრჩეთ!..“

195
janrilolkashvili2017

მსახიობი ჟანრი ლოლაშვილი არაჩვეულებრივი კულინარია და მზარეულებს თავის გამოცდილ ხრიკებს უზიარებს ჟურნალ „სარკის“ მეშვეობით.

ჟანრი ლოლაშვილი:

„კულინარია არ არის ჩვეულებრივი ამბავი, უნდა იცოდე, ტაიმაუტი როდის აიღო, რის შემდეგ რა შეაცურო, ჩააკვეხო… თქვენ ის თუ იცით, რომ ტოლმას აუცილებლად უნდა ჩაუფინოთ კომშის ფოთლები?! ეს არასდროს გამოგრჩეთ. კერძს განსაკუთრებულ გემოს აძლევს…

საჭმელი იმ რაოდენობით გააკეთეთ, რომ მაშინვე მოსპოთ. არასდროს შეინახოთ! თუმცა რაღაც-რაღაცების შენახვა შეიძლება, მაგალითად, შაშხის, რაჭული ლორის, ორპირ ქარში ჩამოკიდებული შებოლილი ქათმის. შეგიძლიათ, გაყინოთ ყველანაირი ხილი, გარდა საზამთროსი…“

 

გაზიარება
გაზიარება

კომენტარები

პოპულარულები