LIVE
უსმინე პირდაპირ ეთერს

დილის სტუმარი

ტოლმა ვაზის ფოთოლში არის საახალწლო სუფრის ერთ-ერთი ყველაზე მეტად გამორჩეული, გემრიელი და სასურველი კერძი. პირველი და მთავარი არის ის, რომ გვქონდეს საუკეთესო განწყობა. დადებითი ემოციებით შექმნილი კერძი არის მუდამ განსაკუთრებულად გემრიელი
როგორი უნდა იყოს  ნამდვილი საცივი, როგორ უნდა გამოვიდეს ის ძალიან გემრიელი და რაშია საიდუმლო? - „ფორტუნას“ დილის სტუმარია შეფ-მზარეული, ნუცა სურგულაძე
უვადო „მწვანე პასპორტი“, ბუსტერ დოზა და 12 წლის ასაკიდან ვაქცინაცია - ამ საკითხებზე „ფორტუნასთან“ ინფექციონისტი მაია ბუწაშვილი საუბრობს.
რადიო „ფორტუნას“ დილის სტუმარია პედიატრი ანა მაღრაძე, რომელმაც გვირჩია თუ, როგორ ჩავაცვათ ბავშვს ზამთრის სეზონის შესაბამისად და ასევე სუფთა ჰაერზე სეირნობის აუცილებლობაზე ისაუბრა