Hi Tech ხელოვნური „ცხვირი” დაზიანებული ხილისა და გაფუჭებული ხორცის აღმოსაჩენად – მეცნიერებმა ინოვაციური ტექნოლოგია შექმნეს, რომლის გამოყენება დაავადებების დიაგნოსტირებისთვის იგეგმება ხელოვნური „ცხვირი” დაზიანებული ხილისა და გაფუჭებული ხორცის აღმოსაჩენად – მეცნიერებმა ინოვაციური ტექნოლოგია შექმნეს, რომლის გამოყენება დაავადებების დიაგნოსტირებისთვის იგეგმება 16 დეკემბერი, 2024 ახალი ტექნოლოგია, რომელიც ადამიანების სუნის შეგრძნებით არის შთაგონებული, რადიკალურად ცვლის ვითარებას. იგი საშუალებას გვაძლევს ამოვიცნოთ დაავადებები, მავნე აირები და გაფუჭებული საკვები.