ქვევრის ღვინის საერთაშორისო კონკურსზე რეგისტრაცია დაიწყო! სოფო გოდუაძე 26 სექტემბერი, 2023 კონკურსის მიზანია ქვევრის საუკეთესო ღვინოების წარდგენა, ქვევრის ღვინის წარმოებისა და რეალიზაციის ხელშეწყობა.
საზოგადოება „ერთ ადამიანზე 10 სამუშაო ადგილი მოდის“: რესტორატორი კადრების დეფიციტზე სოფო ნამორაძე 28 მაისი, 2023 „ბამბუს“ დამფუძნებელი ამბობს, რომ პანდემიის შემდეგ ფასებმა შემცირება დაიწყო, თუმცა ის მაინც მუდმივად ცვალებადია.