რჩევები ყველაზე არომატული პასკის რეცეპტი ქეთი ბაქრაძისგან თიკო დემეტრაძე 18 აპრილი, 2022 სულ მქონდა ნოსტალგია ისეთი კულიჩის მიმართ, რომელსაც ბებიაჩემი აკეთებდა, მე მიყვარს, მძიმე და სველი კულიჩი. ამიტომ რამდენიმე რეცეპტი შევაჯერე და გამომივიდა სწორედ ისეთი, როგორიც მინდოდა
ბიზნესი აჭარაში კულინარიული ექსპედიცია ჩატარდა: 110-მდე მივიწყებული კერძის რეცეპტი ერთ წიგნად გამოიცა მარი მელიქიშვილი 30 მარტი, 2022 კულინარიული გზამკვლევი ერთის მხრივ აჭარის მრავალფეროვანი კერძების პოპულარიზაციას, მეორეს მხრივ კი მათ მენიუებში შეტანას შეუწყობს ხელს
ნინო ხაჟომია: „ნიორი ყველაზე კარგი ანტიდეპრესანტია, შოკოლადსაც კი სჯობს…“ ფორტუნა ავტორი 2 თებერვალი, 2022 ჩემმა რძალმა საჭმელი რომ არ გააკეთოს, ნამდვილად არ მომეწონება.
ბიზნესი ნაკლებად ცნობადი ადგილების პოპულარიზაციის მიზნით, პრეს-ტურები მთელი ქვეყნის მასშტაბით გრძელდება მარი მელიქიშვილი 29 დეკემბერი, 2021 ინფო-ტურების პარალელურად ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაცია კულინარიულ ტურებს განაგრძობს
შოუბიზნესი კლასიკური გოზინაყი ექიმი და კულინარიული ბლოგერის, ნინო შარაშენიძისგან 24 დეკემბერი, 2021 მქონდა რამდენიმე მცდელობა, ეს მასა გადავიტანე ტყლაპზე, ასევე ვაფლზე და ძალიან გემრიელი გამოვიდა