საზოგადოება „ასე ვიღებთ გარანტიას, რომ კვერცხში სალმონელას ბაქტერია განადგურებულია“ – რამდენი წუთი უნდა ვხარშოთ კვერცხი და როგორ უნდა გამოვიყენოთ აჭარულ ხაჭაპურში: სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის, ირაკლი არაბულის რეკომენდაცია 18 აპრილი, 2025 „კვერცხში გვხვდება ერთ-ერთი საშიში ბაქტერია - სალმონელა“
საზოგადოება რამდენი დღის განმავლობაშია ვარგისი სააღდგომო კვერცხი და რომელი საღებავია უსაფრთხო – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი რეკომენდაციებს გვიზიარებს 14 აპრილი, 2025 რა პირობებია საჭირო კვერცხის სწორად შესანახად და რა მოხდება, თუ ეს პირობები არ დაკმაყოფილდა - „ფორტუნას“ მკითხველს მნიშვნელოვან რეკომენდაციებს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული უზიარებს.
საზოგადოება სურსათის ეროვნული სააგენტო მოსახლეობას მოუწოდებს, არ შეიძინოს კვერცხი და ხორცპროდუქტები სავაჭრო ადგილებში, სადაც არ არის დაცული ჰიგიენური ნორმები და რეალიზაციის პირობები 8 აპრილი, 2025 თუ ხორცი იმპორტირებულია, ეტიკეტზე მითითებული უნდა იყოს იმპორტიორი ქვეყნის დასახელება;
ბიზნესი „შეუძლებელია, რომ კვერცხი არ გაძვირდეს“ – ომის ფონზე ფრინველის საკვების ფასმა მოიმატა მარი მელიქიშვილი 20 აპრილი, 2022 თელეთის მეფრინველეობის ფაბრიკაში ამბობენ, რომ კვერცხის ფასი მინიმუმ 15%-ით მოიმატებს
ბიზნესი „ამაზე ვმუშაობთ 5 წელია” – პირველად საქართველოში, ბიოკვერცხი გაიყიდება მარი მელიქიშვილი 21 იანვარი, 2022 პროექტში დაახლოებით 0.5 მლნ დოლარის ინვესტირება იგეგმება