„აფლატოქსინი M1, რომელიც რძეში გადადის, B1-თან შედარებით ნაკლებად, თუმცა მაინც კანცეროგენურია და შეუძლია გამოიწვიოს ჯანმრთელობის პრობლემები, განსაკუთრებით ბავშვებში და ქრონიკულად მომხმარებელ პირებში“ - წერს ალექსანდრე თავართქილაძე.
სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ გუშინ გავრცელებულ ცნობას კომპანიაში ჩატარებული ინსპექტირებისას ადამიანის ჯანმრთელობისათვის საფრთხის შემცველი აფლატოქსინ M1-ის გადაჭარბებული ოდენობის შემცველი რძის პროდუქტების აღმოჩენის შესახებ ექიმი გასტროენტეროლოგი, ჯაბა ზარქუა ეხმაურება სოციალურ ქსელში და ვიდეომიმართვას ავრცელებს.