სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული სოციალურ ქსელში ვიდეომიმართვას ავრცელებს, სადაც საუბრობს, რომ პომიდვრის მაცივარში შენახვა არ შეიძლება და საზოგადოებას ინფორმაციას უზიარებს.
მარიამ ჩაჩუას თქმით, ბევრი დანამატის ამოცნობა ლაბორატორიული კვლევის გარეშე რთულია, თუმცა, ზოგიერთ პროდუქტზე სატესტო ექსპერიმენტების ჩატარება სახლშიც შესაძლებელია.
სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული რძიანი ყავის ერთჯერადი, 20 გრამიანი პაკეტების შესახებ საუბრობს, რომელიც მისი თქმით ყავის მხოლოდ 1,8 გრამს შეიცავს.