მარიამ ჩაჩუას თქმით, ბევრი დანამატის ამოცნობა ლაბორატორიული კვლევის გარეშე რთულია, თუმცა, ზოგიერთ პროდუქტზე სატესტო ექსპერიმენტების ჩატარება სახლშიც შესაძლებელია.
სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული რძიანი ყავის ერთჯერადი, 20 გრამიანი პაკეტების შესახებ საუბრობს, რომელიც მისი თქმით ყავის მხოლოდ 1,8 გრამს შეიცავს.
სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული ეხმაურება სოციალური ქსელით გავრცელებულ ვიდეოს, სადაც ჩანს, რომ რეალიზაციისთვის გამზადებულ ატამს პულივიზატორით ღებავენ.