საზოგადოება „საქმე ეხება სურსათის მიზანმიმართულ დაბინძურებას… სააგენტომ შესაბამის სამართალდამცავ ორგანოებს წერილობით უკვე მიმართა“ – რა ინფორმაციას ავრცელებს სურსათის ეროვნული სააგენტო ატმის შეღებვის ამსახველ ვიდეოზე 9 ივლისი, 2025 სააგენტო სოციალურ ქსელში გავრცელებულ კადრებს ეხმაურება, სადაც ჩანს, თუ როგორ ღებავენ სპეციალური საღებავით ატამს.
საზოგადოება „საზღვარზე ქათმის გაყინულ ხორცში სალმონელა გამოვლინდა, ასევე საკვებად უვარგისი აღმოჩნდა ბატატის 70%“ – შემოსავლების სამსახური 17 აპრილი, 2025 უწყების ცნობით, ტკბილი კარტოფილი სრულ განადგურებას, გაყინული ქათმის ხორცი კი ექსპორტიორ ქვეყანაში გაბრუნებას დაექვემდებარა.
საზოგადოება „ასეთ ადგილებში მისი ყიდვა მაღალი რისკის შემცველია“ – როგორ შევარჩიოთ ხარისხიანი ხორცი: სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის რეკომენდაციები 15 აპრილი, 2025 „ფორტუნა“ სურსათის უვნებლობის სპეციალისტს, ირაკლი არაბულს ესაუბრა.
საზოგადოება რამდენი დღის განმავლობაშია ვარგისი სააღდგომო კვერცხი და რომელი საღებავია უსაფრთხო – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი რეკომენდაციებს გვიზიარებს 14 აპრილი, 2025 რა პირობებია საჭირო კვერცხის სწორად შესანახად და რა მოხდება, თუ ეს პირობები არ დაკმაყოფილდა - „ფორტუნას“ მკითხველს მნიშვნელოვან რეკომენდაციებს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული უზიარებს.
საზოგადოება „გაურკვეველი წარმომავლობისაა და მაღალი რისკის შემცველია…“ – რა რეკომენდაციას გასცემს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი კვერცხის შესაღებად სალომე სარიშვილი 10 აპრილი, 2025 სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული, კვერცხის შესაღებად რეკომენდაციას ნატურალური ენდროს ფესვების გამოყენებას უწევს.