ბიზნესი TasteAtlas-მა ქართული სამზარეულო და ქართული კერძები კიდევ ერთხელ გამოარჩია 12 დეკემბერი, 2024 საუკეთესო სამზარეულოების მქონე ქვეყნების რეიტინგში საქართველო 29-ე ადგილზე მოხვდა.
ბიზნესი TasteAtlas შოთის პურის შესახებ წერს 1 ნოემბერი, 2024 TasteAtlas წერს, რომ შოთის პური თონეში ოქროსფერ შეფერილობამდე ცხვება.
ბიზნესი TasteAtlas-ის ქათმის ხორცით მომზადებული საუკეთესო საჭმლის რეიტინგში ქართული კერძებიც მოხვდა 2 სექტემბერი, 2024 წიწილა ტაბაკად 25-ე, შქმერული კი 37-ე ადგილზეა.
ბიზნესი TasteAtlas-ი მოგზაურებს ბათუმის მონახულებას ურჩევს 26 ივლისი, 2024 TasteAtlas-ის აზრით, ბათუმი გასტრონომიული თავგადასავლისთვის საუკეთესო ადგილია.
ბიზნესი TasteAtlas-მა ქართული ფხალეული კვლავ გამოარჩია სოფო გოდუაძე 10 ივნისი, 2024 რეიტინგში 36-ზე ადგილზე მოხვდა აფხაზური აჯიკაც.