ბიზნესი TasteAtlas-ი აჩმის შესახებ წერს 23 იანვარი, 2025 TasteAtlas-ი სხვადასხვა ქვეყნის ტრადიციული კერძების პოპულარიზაციას ეწევა.
ბიზნესი TasteAtlas-მა ქართული სამზარეულო და ქართული კერძები კიდევ ერთხელ გამოარჩია 12 დეკემბერი, 2024 საუკეთესო სამზარეულოების მქონე ქვეყნების რეიტინგში საქართველო 29-ე ადგილზე მოხვდა.
ბიზნესი TasteAtlas შოთის პურის შესახებ წერს 1 ნოემბერი, 2024 TasteAtlas წერს, რომ შოთის პური თონეში ოქროსფერ შეფერილობამდე ცხვება.
ბიზნესი TasteAtlas-ის ქათმის ხორცით მომზადებული საუკეთესო საჭმლის რეიტინგში ქართული კერძებიც მოხვდა 2 სექტემბერი, 2024 წიწილა ტაბაკად 25-ე, შქმერული კი 37-ე ადგილზეა.
ბიზნესი TasteAtlas-ი მოგზაურებს ბათუმის მონახულებას ურჩევს 26 ივლისი, 2024 TasteAtlas-ის აზრით, ბათუმი გასტრონომიული თავგადასავლისთვის საუკეთესო ადგილია.