ფოტო ან ვიდეო გადაღების შემდეგ თქვენ მიიღებთ შეტყობინებას, რომელსაც მწვანე წრეში ჩასმული ვარსკვლავის ფორმა ექნება. მისი არჩევის შემდეგ კი ახლო მეგობრებს (Close Friends) მონიშნავთ, რომელთანაც „სთორის“ გაზიარება გსურთ