კომპოზიტორი ვაჟა აზარაშვილი ჟურნალ „სარკის“ კითხვას პასუხობს, რას ნიშნავს მისთვის კარგი სუფრა და აღნიშნავს, რომ პირველ რიგში, დიასახლისი შუბლგაშლილი უნდა შეხვდეს სტუმრებს, ხოლო კარგი სუფრა არ ივარგებს, თუ იქ გემრიელი ღვინო არ დევს:
„ჩემი კონცერტებით მოვლილი მაქვს საქართველო. მასპინძლობა ყველგან კარგად იციან, მაგრამ მეგრელებს რაღაც განსაკუთრებული პეწი აქვთ, კახეთშიც არაჩვეულებრივი პატივისცემა იციან. შეიძლება, 600-ჯერ არ გითხრან, მიირთვიო, მაგრამ ღვინის პურმარილი არაჩვეულებრივი იციან…“
ვიდეო: ვაჟა აზარაშვილი ნიკოლოზ რაჭველმა აატირა: „კადრი, რომელიც ისტორიას უნდა დარჩეს…“