წელს თბილისში გასტრონომიული ფესტივალი ჩატრადება. პროექტი თბილისის მეწარმეობის ხელშეწყობის ცენტრს ეკუთვნის.
ცენტრის ხელმძღვანელის ალექსანდრე მარგიშვილის განცხადებით, ფესტივალი ტრადიციულ სახეს მიიღებს და ყოველწლიურად, ან ორ წელიწადში ერთხელ გაიმართება.
”კონცეფცია გულისხმობს სამდღიან ფესტივალს, სადაც ქართული სამზარეულო იქნება წარმოდგენილი, თუმცა, ჩვენ ვფიქრობთ, რომ მეზობელი ქვეყნების, რეგიონის შეფ-მზარეულები, მწარმოებლები და კომპანიები ჩავრთოთ. გვინდა, რომ ეს იყოს საერთაშორისო მასშტაბის ღონისძიება. ეს ფესტივალი თუ 4-5 წლის შემდეგ ანალოგიური ფესტივალების ტოპ-რუქაზე გაჩნდა, ეს იქნება დიდი მიღწევა” – განაცხადა ალექსანდრე მარგიშვილმა.