საზოგადოება „ასე ვიღებთ გარანტიას, რომ კვერცხში სალმონელას ბაქტერია განადგურებულია“ – რამდენი წუთი უნდა ვხარშოთ კვერცხი და როგორ უნდა გამოვიყენოთ აჭარულ ხაჭაპურში: სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის, ირაკლი არაბულის რეკომენდაცია 18 აპრილი, 2025 „კვერცხში გვხვდება ერთ-ერთი საშიში ბაქტერია - სალმონელა“
საზოგადოება „ასეთ ადგილებში მისი ყიდვა მაღალი რისკის შემცველია“ – როგორ შევარჩიოთ ხარისხიანი ხორცი: სურსათის უვნებლობის სპეციალისტის რეკომენდაციები 15 აპრილი, 2025 „ფორტუნა“ სურსათის უვნებლობის სპეციალისტს, ირაკლი არაბულს ესაუბრა.
საზოგადოება რამდენი დღის განმავლობაშია ვარგისი სააღდგომო კვერცხი და რომელი საღებავია უსაფრთხო – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი რეკომენდაციებს გვიზიარებს 14 აპრილი, 2025 რა პირობებია საჭირო კვერცხის სწორად შესანახად და რა მოხდება, თუ ეს პირობები არ დაკმაყოფილდა - „ფორტუნას“ მკითხველს მნიშვნელოვან რეკომენდაციებს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი ირაკლი არაბული უზიარებს.
საზოგადოება „გაურკვეველი წარმომავლობისაა და მაღალი რისკის შემცველია…“ – რა რეკომენდაციას გასცემს სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი კვერცხის შესაღებად სალომე სარიშვილი 10 აპრილი, 2025 სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი, ირაკლი არაბული, კვერცხის შესაღებად რეკომენდაციას ნატურალური ენდროს ფესვების გამოყენებას უწევს.
საზოგადოება „საფრთხე, რომელსაც ეს პარაზიტი ქმნის!“ – სურსათის უვნებლობის სპეციალისტი საზოგადოებას მძიმე პარაზიტული ინფექციის შესახებ აფრთხილებს 8 აპრილი, 2025 „თუ თქვენი ბიზნესი თევზეულს ამუშავებს და ყიდის, თქვენ უნდა აკონტროლოთ ეს რისკი!“