ბიზნესი სუფრაზე გაცოცხლებული ისტორია თბილისის გულში – რესტორანი „მშრალი ხიდი“ გაიხსნა მარი მელიქიშვილი 16 თებერვალი, 2021 "რაც მთავარია, ჩვენთან ყველა კერძი მზადდება 100 % -ით ჯანსაღი პროდუქტისგან"
ბიზნესი საქართველოს აქვს შანსი, მსოფლიოს გასტრონომიულ რუკაზე უნიკალური ნიშა დაიკავოს მარი მელიქიშვილი 19 ოქტომბერი, 2020 საქართველო წელს პირველად Bocuse d’Or ევროპის გასტრონომიულ ჩემპიონატზე წარსდგა
ტრადიციული იტალიური ყავა, დესერტი და კერძები – „ამბროზიანა“ იტალიაში გამოგზაურებთ მარი მელიქიშვილი 14 ივნისი, 2018