ბიზნესი TasteAtlas-ის ქათმის ხორცით მომზადებული საუკეთესო საჭმლის რეიტინგში ქართული კერძებიც მოხვდა 2 სექტემბერი, 2024 წიწილა ტაბაკად 25-ე, შქმერული კი 37-ე ადგილზეა.
ახალი ამბები “შქმერული იაპონიის ზოგიერთი სკოლისა და ჯარის მენიუში შედის” – ელჩი სოფიო ბერიაშვილი 18 ოქტომბერი, 2022 ელჩის ინფორმაციით, ბოლო პერიოდში ქართული კივი იაპონიის ბაზარზე საკმაოდ მოთხოვნადი გახდა.
ბიზნესი ტოკიოს ერთ-ერთ უდიდეს სავაჭრო ცენტრში ქართული ღვინო გამოფინა: პოპულარიზაცია იზრდება მარი მელიქიშვილი 8 ოქტომბერი, 2021 იაპონიაში ქართული კულტურის ბუმი იწყება
ბიზნესი იაპონიაში ქართული კერძები და სამოსი დიდი პოპულარობით სარგებლობს: ქართული კულტურის ბუმი იწყება მარი მელიქიშვილი 7 ოქტომბერი, 2021 წამყვანი იაპონური ონლაინ ტელევიზია საქართველოს კულტურის შესახებ საუბრობს
ბიზნესი იაპონიამ შქმერულის შემდეგ, ხარჩოს ნახევარფაბრიკატის წარმოება დაიწყო მარი მელიქიშვილი 29 ივნისი, 2021 ორივე პროდუქტის შეფუთვაზე ქართული დროშა და საქართველოს შესახებ მოკლე ინფორმაციაა დატანილი