სოც. ქსელები ნუკი კოშკელიშვილი: “საკვების გადასამუშავებელ ქარხანად ვიქცევი… რა ვქნა? როგორ მოვკეტო?…” დედიკა კალატოზი 5 თებერვალი, 2022 ნუკი კოშკელიშვილი ჯანსაღ კვებასთან დაკავშირებით პოსტს აქვეყნებს და გამომწერებს სწორი კვების ჩვევების ჩამოსაყალიბებლად რამდენიმე კითხვით მიმართავს.
ბიზნესი პანდემიის დროს აღმოჩენილი 3 ქართული ბრენდი, რომელიც უჩვეულო და ორიგინალურ საკვებს აწარმოებს მარი მელიქიშვილი 5 იანვარი, 2022 მიუხედავად პანდემიისა, ქვეყანაში ახალი კომპანიები ჩნდებიან და იწყებენ ოპერირებას სხვადასხვა მიმართულებით, მათ შორის: საკვები პროდუქტების წარმოების კუთხით
ბიზნესი ავიაკომპანია მგზავრებს სარესტორნო მენიუს შესთავაზებს მარი მელიქიშვილი 14 მაისი, 2021 Turkish Airlines გრძელ მაგისტრალურ რეისებზე შეფ-მზარეულს ამატებს
16-18 საათიანი დიეტა იმუნური სისტემის, ღვიძლის, გულის და ტვინის გაჯანსაღებას უწყობს ხელს 25 თებერვალი, 2021 სინგაპურში ჩატარებული კვლევის შედეგების მიხედვით ინტერვალური, ანუ ე.წ. წყვეტილი კვება ნეიროგენეზისის მაჩვენებლებს ზრდის
საზოგადოება წუხილი ჩვენამდეც მოვიდა…საკვების მიწოდება ჯერჯერობით “ლანჩბოქსებით” იქნება შესაძლებელი: ეკატერინე ხუციშვილი 15 თებერვალი, 2021 თუკი ბავშვი პირბადის გარეშე გამოცხადდება, ხუციშვილის თქმითვე, სკოლა საკუთარი რეზერვიდან უზრუნველყოფს პირბადით მომარაგებას.