შოუბიზნესი სომხური ტოლმა საახალწლო სუფრაზე – ექსკლუზიური რეცეპტი ,,პუტკუნების” შეფ-მზარეულისგან ტოლმა ვაზის ფოთოლში არის საახალწლო სუფრის ერთ-ერთი ყველაზე მეტად გამორჩეული, გემრიელი და სასურველი კერძი. პირველი და მთავარი არის ის, რომ გვქონდეს საუკეთესო განწყობა. დადებითი ემოციებით შექმნილი კერძი არის მუდამ განსაკუთრებულად გემრიელი
საცივის მომზადების ოქროს წესი – ექსკლუზიური რეცეპტი ცნობილი კულინარისგან როგორი უნდა იყოს ნამდვილი საცივი, როგორ უნდა გამოვიდეს ის ძალიან გემრიელი და რაშია საიდუმლო? - „ფორტუნას“ დილის სტუმარია შეფ-მზარეული, ნუცა სურგულაძე
„პალე დე ტე”-ში უნიკალური რეცეპტით მომზადებულ 5 სხვადასხვა დეტოქსს შეხვდებით მარი მელიქიშვილი 2 ოქტომბერი, 2018