კულინარიული ბლოგერი, თამუნია მექერიშვილი „რუსთავი 2“ – ის დილის გადაცემაში, ჟურნალისტ ანი გიუნტერთან ერთად, მაყურებელს განსხვავებული გემოების კომბინაციას სთავაზობს.
როგორც ბლოგერი ამბობს, ძალიან უყვარს კულინარია და ყველაფერს სიყვარულით აკეთებს.
„ძალიან მიყვარს ბოსტნეული, მგონია, რომ მცენარეს ესმის..
გემრიელი ჭამა მიყვარს, ზოგადად და ამიტომ დავინტერესდი კულინარიით,“- ამბობს თამუნია.
ბლოგერმა საგურამოში ჩასულ ანი გიუნტერთან ერთად, ღომის ტარტი დანამული მარწყვის ტყემლით და ლობიოს კრემ-მუსით მოამზადა.
„ყველაფერი სიყვარულით არის მოყვანილი და ძალიან გემრიელია,“- თქვა მექერიშვილმა.